fbpx

Το νέο φυτικό burger των TGI Fridays είναι το ίδιο νόστιμο με το βοδινό!

Ναι καλά διάβασες στον τίτλο, και μιλάμε σοβαρά! Τα αγαπημένα εστιατόρια TGI Fridays παρουσιάζουν και… σερβίρουν ένα επαναστατικό φυτικό burger που δεν θα το ξεχωρίσεις από ένα κλασικό βοδινό burger!

Το μπιφτέκι Beyond Meat είναι φτιαγμένο από φυτικά συστατικά, που έχουν συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο για να σου δίνουν όλη τη γεύση και την απόλαυση ενός βοδινού burger! Το δοκιμάσαμε με την ομάδα μας στα TGI Fridays και πραγματικά δεν πιστεύαμε ότι το burger αυτό είναι 100% vegan!

Περιέχει μπιζέλια που προσφέρουν την πρωτεΐνη, παντζάρια που δημιουργούν το κόκκινο χρώμα του burger καθώς και πατάτα και λάδι καρύδας που κάνουν το μπιφτέκι ακόμα πιο ζουμερό!

Αν είσαι vegan τότε αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου γεύμα στα TGI Fridays, μιας και δεν περιέχει καθόλου κρέας και είναι εξαιρετικά εύγευστο! Επίσης αποτελεί και μια νηστίσιμη επιλογή για όσους σκοπεύουν να νηστέψουν πριν από το Πάσχα!

Κι αν απλά ανήκεις στην κατηγορία όσων θέλουν να τρέφονται υγιεινά και να προσέχουν τη διατροφή τους, τότε είσαι ακόμα πιο τυχερός γιατί οι επιλογές σου αυξάνονται! Τα νέα Beyond Meat Burgers είναι τα ιδανικά για ‘σένα, μιας και περιέχουν 20γρ. φυτικής πρωτεΐνης και καθόλου χοληστερόλη. Αξίζει να αναφέρουμε πως περιέχουν 30% περισσότερο σίδηρο και κανένα γενετικά τροποποιημένο οργανισμό.

Μπορείς να βρεις τα Beyond Meat Burgers σε 4 διαφορετικές συνταγές:

  • Fridays™ Beyond™ Vegan Burger συνοδευόμενο από κινόα με λιαστή ντομάτα.
  • Beyond™ Fridays™ Signature Glaze Burger με την αυθεντική σάλτσα Fridays Signature Glaze.
  • Fridays™ Beyond™ BBQ Burger με τραγανιστά κρεμμυδάκια cajun και σάλτσα μπάρμπεκιου.
  • Fridays™ Beyond™ Mushrooms & Onions Burger με καραμελωμένα κρεμμυδάκια, μανιτάρια και γλυκιά σάλτσα με μουστάρδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TGI FRIDAYS CYPRUS (@tgifridayscyprus) on

Εσύ ποιο από τα νέα Beyond Meat Burgers ανυπομονείς να απολαύσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending