fbpx

5 ξεχωριστοί τρόποι να «αξιοποιήσεις» τη νέα βιβλιοθήκη του Παν. Κύπρου!

Ενημερώθηκες για το spicy περιστατικό που έκανε τον γύρω των κυπριακών social media και έλαβε μέρος σε ένα από τα “κόκκινα” κουβούκλια της καινούριας βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου;

Με αφορμή λοιπόν τις πιο “στενές σχέσεις” που αναπτύχθηκαν στη βιβλιοθήκη, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε κι εμείς ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι 5 τρόποι για να αξιοποιήσεις σωστά την ολοκαίνουρια και μοντέρνα βιβλιοθήκη.

Δες πιο κάτω κάποιους τρόπους αξιοποίησης της βιβλιοθήκης του Παν. Κύπρου (εκτός από το διάβασμα):

1
Ερωτικές περιπτύξεις

Αν δεν ξέρεις σε τι αναφερόμαστε, σε ενημερώνουμε ότι όντως συνέβη αυτό: Ερωτικές περιπτύξεις! Κακά τα ψέματα, εν φοιτητές! Λογικό οι ορμόνες να βρίσκονται στα ύψη!

Λλίο το χρώμα που εν κόκκινο, λλίο ο στενός του χώρος, λλίο ο φωτισμός που φαίνεται να είναι χαμηλός, λλίο η κούραση του διαβάσματοςΕεεε ατε. Και να είσαι σίγουρος/η ότι επροσπάθησαν τζιαι άλλοι και μάλλον τα κατάφεραν!

2
Φωτογραφίες για το Instagram

Εν αλήθκεια πως η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του κτηρίου στους εσωτερικούς χώρους είναι πανέμορφα και μια αυθόρμητη φωτογραφία για να βάλεις στο Instagram σου, θα ήταν αρκετά εντυπωσιακή.

Όμως δεν είναι ωραίο που επήαν ούλλοι να φκάλουν φωτογραφίες και για ένα μήνα εβλέπαμεν φωτογραφίες και stories μόνο στην καινούρια βιβλιοθήκη. Πρωτοτύπησε λίγο!

3
Καινούριες γνωριμίες

Λόγω του ότι η βιβλιοθήκη έγινε σημείο αναφοράς για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου (και όχι μόνο) έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα ενδιαφέροντα, ψαγμένα και ίσως… τον έρωτα της ζωής σου.

Αν δεν είναι η βιβλιοθήκη ο τόπος για να δεις τζιείνον/η που σου αρέσκει, τότε δεν είναι κανένας! #Fact

4
Online παραγγελίες/αγορές

Αφού έχεις που έχεις το laptop σου μπροστά σου, πόσην ώρα τζιόλας να διαβάζεις; Κάμνεις το διαλειμματάκι σου παραγγέλνοντας πράματα που γνωστά online καταστήματα.

Άμαν έχει τζιαι εκπτώσεις, λύεις μέσα, γιατί αναγκαστικά λόγω των τιμών πρέπει να αγοράσεις κάτι.

5
Διάβασμα (στο τέλος της μέρας)

Ας μεν ξιάνουμε τζιαι τον πιο σημαντικό (λέμε τώρα) αρχικό σκοπό της  βιβλιοθήκης!

Μετά που τα πιο πάνω, που προφανώς γίνουνται πιο συχνά από ένα φυσιολογικό διάβασμα, κάποτε πρέπει να διαβάσεις τζιαι για τις εξετάσεις σου τζιαι τις εργασίες (αρκεύκουν τζιαι γίνουνται βουνάρι).

Εσύ τι από τα πιο πάνω έκαμες ή θέλεις να κάμεις σύντομα στη νέα βιβλιοθήκη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending