fbpx

Chef του πανεπιστημίου του Derby μαζί με μαθητές της Α’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας!

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψή από ομάδα του πανεπιστημίου του Derby University στην Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσία, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019. Σκοπός της επίσκεψής η διεξαγωγή βιωματικού εργαστηρίου σε μαθητές του τμήματος μαγειρικής-τραπεζοκόμας από τον Chef και Lecturer Phil Hardy.

Ο Chef Hardy έδειξε στους μαθητές πώς να φτιάχνουν αγγλικό ψωμί και scones και μετά οι μαθητές, υπό την επίβλεψη του, έφτιαξαν τα δικά τους.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να έρθουν οι μαθητές με σε επαφή νέους τρόπους παρασκευής ψωμιού και η γνωριμία τους με άτομα από το εξωτερικό εξειδικευμένα στον κλάδο τους. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία επίσης να μάθουν τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το πανεπιστήμιο στον κλάδο των γαστρονομικών τεχνών.

Η επίσκεψη ήταν μέσα στα πλαίσια συνεργασίας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαιδευτής Λευκωσίας και του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education για ενημέρωση γονέων και μαθητών για κλάδους σπουδών και πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Ευχαριστίες στην διεύθυνση του σχολείου, ειδικότερα στον βοηθό διευθυντή των Ξενοδοχειακών κ. Γιαννάκη Παπαγεωργίου, στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας. Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καθηγητές Ανδρέα Ιονά και Πάμπο Αντωνίου για την όμορφη και ζεστή φιλοξενία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending