fbpx

Όσα έγιναν στην εκδήλωση για τους Offer Holders του Derby University (Buxton Campus)!

Η Global Education μαζί με το πανεπιστήμιο του Derby, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στο Stasicratous 30 cafe, εκδήλωση για τους φοιτητές που έλαβαν θέση στο πανεπιστήμιο (Buxton campus) στο πρόγραμμα Professional Culinary Arts (top up) BA Hons για τον Σεπτέμβριο 2019.

Εκπρόσωποι από το πανεπιστήμιο του Derby

Οι υποψήφιοι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία, σε ένα χαλαρό περιβάλλον, να γνωρίσουν τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου, την International Officer Mikeala Green και τον Chef- lecturer Phil Hardy που ήρθαν ειδικά για την περίσταση.

Ο Chef Hardy έκανε μια σύντομη παρουσίαση σχετικά με το πανεπιστήμιο και τις άρτιες εγκαταστάσεις του.

Το Πανεπιστήμιο του Derby, Buxton είναι το μοναδικό εξειδικευμένο campus στην Αγγλία στους κλάδους των γαστρονομικών τεχνών.

Τα προγράμματα συνδυάζουν ακαδημαϊκές σπουδές με πρακτική εξάσκηση, σε ένα πανεπιστήμιο με άρτιες εγκαταστάσεις και σε ένα θαυμάσιο εξειδικευμένο περιβάλλον.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες για Γαστρονομικές σπουδές στο Buxton campus, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αποκλειστικό εκπρόσωπο τους πανεπιστημίου στην Κύπρο, Global Education στα τηλέφωνα 22780250 και 22785022.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending