fbpx

Το 3ο Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας είναι γεγονός!

Leadership is influence είναι το σύνθημα του 3ου Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα 010 του ΚΚΔ (κάτω από την καφετερία CAFÉ NERO) στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, από τις 09:30 μέχρι και τις 14:00.

Το φόρουμ αποτελεί έμπνευση και δημιουργία του κ. Γιάννη Κωνσταντίνου. Ο επίσημος διοργανωτής του 3ου Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας είναι η άτυπη ομάδα νέων Youth Business Network.

Η ανταπόκριση των παρευρισκομένων στο 2ο Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας έκανε απαραίτητη τη διοργάνωση και του 3ου Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας και το κατέστησε θεσμό.

Φέτος το Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας. Κύρια ομιλήτρια του 3ου Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας θα είναι η κ. Νατάσα Πηλείδη, Υφυπουργός Ναυτιλίας.

Στο φετινό φόρουμ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να θέσουν τα ερωτήματά τους σε νέους ηγέτες και ηγέτιδες αλλά και σε καταξιωμένους οικονομολόγους, πολιτικούς επιστήμονες, επιχειρηματίες και αξιωματούχους.

Το ευρύ φάσμα των θεματικών του 3ου Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας συμπεριλαμβάνει:

  • Τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της ναυτιλίας
  • Επαγγέλματα του μέλλοντος
  • Νέοι ηγέτες και ηγέτιδες στην Ευρώπη του αύριο
  • Κυπριακή Οικονομία: Προκλήσεις και Εισηγήσεις
  • Ευρωπαϊκή Ένωση: Όραμα 2050

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου κ. Μάριος Φιλίππου, ο πρόεδρος του Youth Business Network κ. Αναστάσιος Βασιλείου και ο εμπνευστής και ιδρυτής του Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας κ. Γιάννης Κωνσταντίνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους στο ybncyprus@gmail.com.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending