fbpx

«Πότε πρέπει να προχωρήσεις μετά από έναν χωρισμό;» 5 Κύπριες απαντούν!

Οι ανθρώπινες σχέσεις ίσως να είναι και το πιο δύσκολο πράμα στη ζωή μας. Πολλές φορές, ορίζουμε τις σχέσεις μας είτε είναι φιλικές είτε είναι ερωτικές ως όμορφους κύκλους της ζωής.

Όμως δυστυχώς κάποιοι κύκλοι φτάνουν στο τέλος τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναφέρομαι στην ολοκλήρωση ενός ερωτικού κύκλου των σχέσεων.

Κάποιοι κύκλοι είναι ωραίοι, κάποιους κύκλους θα τους χαρακτηρίζαμε ως κακούς, ενώ άλλους θέλουμε να τους έχουμε ως μια όμορφη ανάμνηση

Όμως, ο άνθρωπος έχει την ανάγκη της συντροφικότητας, να αγαπά και να αγαπιέται. Πότε πρέπει να δοκιμάσεις ξανά μια καινούρια σχέση, ξεκινώντας ένα νέο κύκλο των ανθρώπινων ερωτικών σχέσεων από την αρχή;

Ρωτήσαμε 5 γυναίκες να μας πουν πότε θεωρούν ότι πρέπει να προχωρήσεις σε κάτι καινούριο μετά από έναν χωρισμό!

1
Γεωργία, 20 ετών

  • «Αφού κατεβάσεις ούλλον τον Βόσπορο τζιαι εν σώννεις να πιεις για ακόμα μια νύχτα, αφού ακούσεις που το “When September ends” ως την Πάολα, αφού του σύρεις τες μπηχτές του άλλου κόσμου μες στο Facebook τζιαι σιγουρευτείς πως θωρεί ούλλα τα stories σου μες στο Instagram, τζιαι κυστά… Τότε προχωράς!» ????

2
Έλενα, 19 ετών

  • «Πιστεύκω η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις, είναι όταν νιώσεις έτοιμη τζιαι έβρεις τζιαι το “τέλειο” για εσένα. Εν καλό να μείνεις λλίο τζιαιρό μόνη σου να ηρεμίσεις τζιαι να κάμεις λλίο τη ζωή του ελεύθερου, να ξεσαλώσεις! Τζιαι μετά να προχωρήσεις, αφού έρτει ο κατάλληλος. Αλλά, ποττέ εν κάμουμε αμέσως σχέση μετά που ένα χωρισμό γιατί εν απλά συντροφικότητα που θέλουμε!» ????

3
Άννα, 24 ετών

  • «Χωρίς να υπάρχει δόση εγωισμού στην απόφαση μου! Όταν πλέον είσαι σίγουρη ότι ο άλλος δεν είναι υποκατάστατο κάποιου άλλου ατόμου! Επίσης, όταν είσαι έτοιμη να μοιραστείς την καθημερινότητα που απολαμβάνεις μόνη, πλέον με ένα άλλο άτομο!» ????

4
Άντρια, 22 ετών

  • «Εξαρτάται που τον χωρισμό! Αν δεν ήταν σωστός τζιαι επλήγωθηκα, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ! Αν εχωρίσαμε φιλικά και συναινετικά, καλύτερα να πιάσει ο καθένας τον χρόνο του τζιαι να ζήσουν full τη ζωή του single!» ????

5
Κατερίνα, 28 ετών

  • «Πρέπει να προχωρήσεις μόνο αν πραγματικά ο κύκλος έκλεισε… Εκτός τζιαι αν έρτει κάτι άλλο στη ζωή σου που την αρχή… Εξάλλου εν λαλούν ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει… Ή όι…;» ????

Υ.Γ.: Πάντως μια πολλά σύντομη απάντηση από μια ανώνυμη φίλη, είχε τους χαρακτηριστικούς στίχους ενός τραγουδιού ως απάντηση: «Περνώ τζιαι μόνη μου καλά τα καταφέρνω μια χαρά!!»

Εσύ με ποια από τις 5 Κύπριες που μας απάντησαν ταυτίστηκες; Γράψε μας σε σχόλια τη δική σου άποψη για το πότε πρέπει να προχωρήσεις μετά από ένα χωρισμό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending