fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους άντρες πώς θέλουν να τους φλερτάρουν οι γυναίκες!

Ούλλες οι ερωτικές σχέσεις συνήθως ξεκινούν που το φλερτ! Εν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει ο άλλος είναι τζιαι ο κύριος λόγος αν θα συνεχίσεις να φκαίνεις μαζί του.

Ακούσαμε αρκετές φορές από τις γυναίκες να λένε πώς φαντάζονται το ιδανικό φλερτ, ότι π.χ. θέλουν τον άντρα κυνηγό. Όμως ερώτησεν κανένας τους άντρες πώς θέλουν να τους φλερτάρουν οι γυναίκες;

Τον τελευταίο καιρό, ακούω συνέχεια αρκετούς άντρες να μου λεν τη χαρακτηριστική φράση: «Εκουράστηκα να ασχολούμαι με τις γεναίτζιες». Έτσι με αφορμή την απελπισία πολλών αντρών, αποφάσισαμε να τους ρωτήσουμε πώς θέλουν να τους φλερτάρουν!

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν:

1
Παναγιώτης, 23 ετών

elitedaily.com

«Να δεις κάποια να σε δει, να παιχτούν μαθκιές, να την πλησιάσεις τζιαι να κανονίσετε ραντεβού. Τούτα ούλλα όμως να γίνουν που κοντά τζιαι όι που μηνύματα όπως Facebook – Instagram. Πάντα το “κοντά” εν πιο ωραίο, παρά πίσω που μια οθόνη

2
Μάριος, 24 ετών

pinterest.ch

«Να μου δείξει κάποια σημάθκια, όπως μαθκιές, ή να έρτει να μου μιλήσει, αλλά να με αφήσει εμένα να της κοντέψω τζιαι να της μιλήσω. Εν να έβρω σίουρα τρόπο, ειδικά άμαν μου αρέσκει πολλά.»

3
Ανδρέας, 23 ετών

pinterest.com

«Να έσσιει τα κότσια να έρτει να μου μιλήσει χωρίς πολλά-πολλά, να είναι ο εαυτός της τζιαι να μεν προσποιείται κάτι άλλο. Να μου πει ευθέως ότι της άρεσα τζιαι να μεν με περιμένει εμένα για να μου μιλήσει.»

4
Λούκας, 22 ετών

firetrap.com

«Λοιπόν: 1. Θέλω να είναι ευγενική. 2. Να είναι σεμνή τζιαι όι πρόστυχη. 3. Να μεν είναι απότομη τζιαι να μου λαλεί άσχετα πράματα. 4. Πριν γίνει οτιδήποτε, να παιχτούν μαθκιές τζιαι τούτο εν να το εκλάβω ως σήμα ότι μπορώ να προχωρήσω. 5. Να μεν διστάσει να μου πει τζιαι κανένα κομπλιμέντο πριν με προσεγγίσει.»

5
Δημήτρης, 29 ετών

askmen.com

«Το πιο ωραίο φλερτ από μια γυναίκα είναι ένα γλυτζί χαμόγελο και ένα ωραίο βλέμμα. Έτσι, εν να δώσει το πράσινο φως για να κάμω την πρώτη κίνηση. Υ.Γ Ξινές και ψηλομούττες, με τον σκύλο σας θα φκάλετε τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου.»

Υ.Γ. Αγαπητές μου γυναίκες, νομίζω μετά απο τόση πληροφορία για το πώς οι άντρες θέλουν να τους φλερτάρουμε, πρέπει να καταφέρετε και τους πιο δύσκολους! Καλό φλερτάρισμα! 

Εσύ με ποιο από τα πιο πάνω συμφωνείς; Γράψε μας σε σχόλια πώς θα ήθελες να σε φλερτάρει μια γυναίκα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending