fbpx

Διάκριση Φοιτητών Νομικής Σχολής του Παν. Λευκωσίας στον Διεθνή Διαγωνισμό Προσομοίωσης του ΟΗΕ!

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στη Ρώμη και έλαβαν μέρος 600 άτομα από όλο τον κόσμο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η φετινή συμμετοχή των φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στον διεθνή Διαγωνισμό Προσομοίωσης του ΟΗΕ (Model United Nations), ο οποίος διεξήχθη στη Ρώμη μεταξύ 9-12 Μαρτίου, με πέραν των 600 συμμετεχόντων από διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα από όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Μυρτώ Κουρούνη, του Τμήματος Νομικής, κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Αποστολής (Best Delegation), εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας, ενώ ο David Kapanadze, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης, κέρδισε το βραβείο Τιμητική Μνεία (Honourable Mention), εκπροσωπώντας τη Γαλλία, επίσης στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Επίσης, επιτυχημένη συμμετοχή στον διαγωνισμό είχαν ο Stefan Jovanovic, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης, και η Maria Lubbat και ο Panagiotis Mamuneas, του Τμήματος Νομικής.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας λαμβάνει μέρος, αλλά και διακρίνεται στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Οι φοιτητές του φετινού Model United Nations έτυχαν προετοιμασίας από τον Μαρίνο Παπαϊωακείμ, Συντονιστή Προγραμμάτων στη Διπλωματική Ακαδημία, υπό την γενική επίβλεψη του Δρ. Κωνσταντίνου Αδαμίδη, Επίκουρου Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων και Διευθυντή της Διπλωματικής Ακαδημίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending