fbpx

Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST LEGO League 2018-2019 με Θέμα το Διάστημα!

Περισσότερα από 100 παιδιά και 150 εθελοντές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Lego League 2019 Into Orbit που διεξήχθη το Σάββατο 16 Μαρτίου, στη Λεμεσό και είχε ως θεματική το Διάστημα.

Η ομάδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και του Δημοτικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά συμμετείχαν στον διαγωνισμό κερδίζοντας την 1η θέση????στην κατηγορία “Έμπνευση” υπό την καθοδήγηση των Εκπαιδευτών τους Κατερίνας Χατζηγεωργίου, Άννας Σταυρινίδου και Αλέξανδρου Κοφτερού.

Ο Οργανισμός Νεολαίας συγχαίρει τα παιδιά για την επιτυχία τους, ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα τη μεγάλη ομάδα εθελοντών που πλαισίωσε τον Διαγωνισμό και συνέβαλε στη μεγάλη του επιτυχία. Επίσης, ο ΟΝΕΚ συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, έπαιξαν και διασκέδασαν αναπτύσσοντας παράλληλα τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σ’ ένα όμορφο ταξίδι εμπειριών που ολοκληρώθηκε με επιτυχία για όλους όσοι συμμετείχαν.

Εάν θέλεις κι εσύ να γνωρίσεις τον μαγικό κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, να κατασκευάσεις τα δικά σου μηχανικά και ρομποτικά συστήματα, να παίξεις και να διασκεδάσεις μαθαίνοντας, κάνε εγγραφή στο πρόγραμμα «The Steamers» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Το πρόγραμμα προσφέρει απογευματινά εργαστήρια εκμάθησης ρομποτικής, προγραμματισμού, φωτογραφίας, δημιουργικής γραφής καθώς και εργαστήρια μουσικής, ζωγραφικής και graphic design, που απευθύνονται σε παιδιά και νέους.

Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι να συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε νέου και παράλληλα να τους δώσει χρήσιμα εφόδια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από ειδικούς εκπαιδευτές στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, κάθε απόγευμα, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Σάββατο. Ένας κύκλος μαθημάτων αποτελείται από 30 συναντήσεις, ενώ ισχύουν εκπτώσεις και δωρεάν εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με Λειτουργό του προγράμματος στον παγκύπριο αριθμό 7777-7051, ενώ για όλα τα προγράμματα και δράσεις του ΟΝΕΚ, μπορείτε να ενημερώνεστε από τις σελίδες του Οργανισμού στο Facebook και Instagram.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending