fbpx

Οι top 5 ατάκες που έγιναν viral αυτόν τον μήνα στα Social Media!

Η τηλεόραση κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και θεωρείται το μέσο με το οποίο οι πληροφορίες πάνε κι έρχονται.

Πόσο μάλλον οι ατακάρες διάσημων παιχτών ριάλιτι, βουλευτών, ηθοποιών και άλλων διασημοτήτων (wanna be), οι οποίες παίζονται και ξαναπαίζονται σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Εμείς, ως τηλεθεατές που σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, τις μαζέψαμε και σου τις παρουσιάζουμε.

Δες πιο κάτω τις top ατάκες του μήνα:

1
Master Chef-“Εν κουλί τούτο;”

Και το ξεκίνημα θα γινόταν με τη μοναδική στο είδος της ατάκα: Εν κουλί τούτο;. Αλίμονο, ο μοναδικός Κύπριος του ριάλιτι MasterChef Χαράλαμπος, να μην άφηνε το στίγμα του στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση.

Η συγκεκριμένη ατάκα παίχτηκε πολύ αυτό τον μήνα. Αν δεν άκουσες τι έγινε (που αποκλείεται επειδή έγινε viral και σε όλα τα Social Media), μάθε πώς προέκυψε:

Ο Κύπριος διαγωνιζόμενος κλήθηκε να δουλέψει ομαδικά με τον επίσης διαγωνιζόμενο Παντελή. Καθώς ο Παντελής προσπαθούσε να φτιάξει το περιβόητο “κουλί” (αραιός πουρές φρούτων ή λαχανικών, που χρησιμοποιείται ως σάλτσα) ο Χαράλαμπος φανερά “δυσπιρκασμένος” με τον συμπαίχτη του, έπιασε το τηγάνι με θυμό και τον ειρωνευόταν, με την ατάκα Εν κουλί τούτο;συμπληρώνοντας ότι στοκκάρει τον τοίχο με αυτό.

2
Survivor – “Οι άσχημες κριτικές”

Ο πρώτος νικητής του ελληνικού Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) σε μια συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το πρωινό”, προσπάθησε να δείξει το πόσο θυμωμένος είναι με τις κριτικές που έχει δεχθεί για το βιβλίο που μιλά για τη ζωή του.

Δήλωσε: “Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο απ’ τις καλές κριτικές”. Δεν έχει και άδικο!

3
Μεσημέρι και κάτι – “Νεκρό πτώμα”

Ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ. Ευθύμιος Δίπλαρος μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα “Μεσημέρι και κάτι”, αναφέρθηκε στο σκάνδαλο του Συνεργατισμού, και ότι πλέον ο Συνεργατισμός είναι ένα νεκρό πτώμα.

Και φυσικά συμπληρώνει ότι αυτό το πτώμα “ή θα το κρατούσαμε στον αναπνευστήρα και ΘΑ μας πέθαινε…” (επειδή είναι γνωστό ότι ακόμα και όταν η καρδιά σταματά τα πτώματα αναπνέουν) “…ή με τα ζωτικά του όργανα θα σώζαμε κάποιους άλλους“.

4
Survivor- “Ουδείς αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω”

Ο παίχτης του Survivor 2019, προσπαθώντας να μιλήσει με επιχειρήματα και αποφθέγματα για να δικαιολογήσει την αντίδρασή του, είπε: ουδείς αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτωκαθώς η συμπαίχτρια του επέμενε ότι κανένας δεν επέμβη στη συζήτηση.

Τι να πρωτοσχολιάσουμε;! Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Χριστός είχε πει: “Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω” ή “Ουδείς αναμάρτητος”.

Ωστόσο, ο Τόνι δικαιολογημένα (από την πείνα και την κούραση) ένωσε τις δύο αυτές φράσεις και… “ο νοών εννοείτε”. Συμφωνείς; 🙂

5
Master Chef – “Άλκηστιςςςςςςς”

Η διαγωνιζόμενη του Master Chef από το Ηράκλειο της Κρήτης, έχει εντυπωσιάσει τόσο την κριτική επιτροπή, όσο και το τηλεοπτικό κοινό με τον πληθωρικό της χαρακτήρα.

Στην προσπάθειά τους οι κριτές να την αποκαλέσουν (λανθασμένα) “Άλκηστη” η νεαρή Κρητικιά “χτυπούσε” λέγονταςςς ςςςςς. Με σίγμα είπαμε.

Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλε;

Εσένα ποια ατάκα σου έκανε περισσότερη εντύπωση; Άκουσες κάποια άλλη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending