fbpx

5+1 κανάλια στο YouTube με θέμα το ποδόσφαιρο που πρέπει να ακολουθείς!

Σενάριο 1: Μόλις μπήκες σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, δεν έχει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και θέλεις να χαλαρώσεις λίγο πριν πας για ύπνο.

Ανοίγεις YouTube, βλέπεις φιλμάκια είτε για την αγαπημένη σου ομάδα, είτε για ποδόσφαιρο γενικότερα και κοιμάσαι σαν πουλάκι.

Σενάριο 2: Είσαι σπίτι και κάθεσαι χαλαρά στον καναπέ. Πιάνεις το κινητό χαλαρά, μπαίνεις YouTube και λιώνεις στα βιντεάκια με highlights του Messi, του Ronaldo, του Ronaldinho και οποιουδήποτε άλλου αστέρα γουστάρεις. Χωρίς να το καταλάβεις, πέρασε ένα διωράκι!

Τι θέλω να πω; Πως σε όλους έτυχε να κάτσουν στη δημοφιλή πλατφόρμα και να χαζεύουν βίντεο για το ποδόσφαιρο.

Αφού λοιπόν, όπως και εσύ, έτσι και εγώ ξοδεύω αρκετές ώρες στο YouTube σου προτείνω 5+1 ποδοσφαιρικά κανάλια για όλα τα γούστα:

1
COPA 90

Το κανάλι “COPA 90” είναι από τα πλέον αγαπημένα μου, αφού διαθέτει ποικιλία βίντεο: μικρά ντοκιμαντέρ για ομάδες, όπως αυτό πιο πάνω, challenges σε μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου (Have you still got it? Andriy Shevchenko) και βίντεο σχολιασμού, όπου κάθε φορά 2 “αναλυτές” συζητούν σε παρείστικο ύφος διάφορα θέματα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για τον κάθε τρελαμένο με την στρογγυλή θεά οπαδό!

2
TifoFootball

Αν είσαι φίλος των τακτικών αναλύσεων και αν σου αρέσει γενικά το προπονητικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο, το “Tifo Football” είναι ιδανικό για ‘σένα, αφού έχει πάμπολλα βιντεάκια με αναλύσεις τακτικής συγκεκριμένων ομάδων και προπονητών.

Το συγκεκριμένο κανάλι όμως δεν είναι μόνο αυτό. Καταπιάνεται και με άλλα θέματα πιο άγνωστα στο ευρύ κοινό, όπως π.χ. “Sheffield, μια ποδοσφαιρούπολη χωρίς επιτυχίες”, “Η άνοδος και η πτώση της Rangers” και “Η οικονομική κρίση στο τουρκικό ποδόσφαιρο”.

Όλα αυτά μέσα από animations, ενώ αν είσαι φίλος των podcasts το συγκεκριμένο κανάλι τελευταία πειραματίζεται και σε αυτό.

3
Football Daily

Το “Football Daily” δεν μοιάζει με κανένα άλλο κανάλι αυτής της λίστας!

Με μπόλικο πρωτότυπο περιεχόμενο, αρκετές λίστες, όπως την πιο πάνω, αλλά και βίντεο σχολιασμού, όπως “Είναι ο Kante ο τέλειος αντικαταστάτης του Fernandinho;” το σίγουρο είναι πως αν θέλεις να “σκοτώσεις την ώρα σου”, αλλά και να μάθεις κάτι παραπάνω είσαι στο κατάλληλο μέρος!

4
Mike Loupnikis

Αν υπήρχε δικαιοσύνη στον κόσμο, δεν θα έπρεπε να υπάρχει Ελληνόφωνος στον κόσμο που να μην ξέρει το κανάλι “Mike Loupnikis”! Ο Mike και το κανάλι του είναι η χαρά του κάθε πορωμένου με τα αθλητικά!

Στιγμιότυπα από διεθνή πρωταθλήματα, το ελληνικό πρωτάθλημα (Super League και Football League), το Champions League, ακόμα και την Euroleague και το NBA μπορείς να βρεις εδώ και κάπως έτσι δεν θα σου πουν ποτέ “Καλά ρε, εν είδες τα στιγμιότυπα του Barca-Leganes;”

5
History Of Football

Αν πάλι σου αρέσει να μαθαίνεις για το ποδόσφαιρο του παρελθόντος, το κανάλι “History Of Football” δεν θα σε απογοητεύσει, μιας και σου προσφέρει αυτό ακριβώς που είναι ο τίτλος του: την ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μόνο που το κάνει συνήθως μέσα από συνεντεύξεις μερικών από των μεγαλύτερων ονομάτων του χώρου. Έχουμε και λέμε: Zidane, Maradona, Shankly, Platini, Bobby Charlton, Sir Alex Ferguson, George Best και τόσοι άλλοι φιλοξενούνται εδώ.

6
442oons

Ξεκινάμε από το γεγονός πως το συγκεκριμένο κανάλι έχει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι! Τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό;

Μα φυσικά, τα σκετσάκια-παρωδίες του, όπως αυτό του τελικού του περσινού Champions League.

Οι 442oons σατιρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ποδοσφαιρική επικαιρότητα προκαλώντας αγνή, καθαρή διασκέδαση σε όποιον δει έστω και ένα βιντεάκι τους!

Εσύ ποιο κανάλι με θέμα το ποδόσφαιρο ακολουθείς στο YouTube;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending