fbpx

Αυτές είναι οι top 5 ταινίες που θα θες να δεις κι εσύ τον φετινό Απρίλιο!

Πόσο fan του cinema είσαι; Ανυπομονείς να υποδεχθείς τις νέες αναμενόμενες ταινίες Απριλίου και να τις δεις στους κινηματογράφους;

Σου μαζέψαμε λοιπόν τις top 5 ταινίες που θα θες να δεις σύντομα στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Shazam

Όλοι έχουμε έναν υπερήρωα μέσα μας, το μόνο που χρειάζετε είναι λίγη μαγεία. Στην περίπτωση του Billy Batson, φωνάζοντας τη λέξη – SHAZAM! – ένα 14χρονο παιδί μπορεί να μετατραπεί σε ένα ενήλικα σούπερ ήρωα με το όνομα Shazam.

Πρωταγωνιστούν οι: Zachary Levi, Mark Strong, Lovina Yavari

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Περιπέτειας και Φαντασίας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 4 Απριλίου 2019.

2
Pet Sematary

O Louis Creed, η σύζυγός του Rachel και τα δύο παιδιά τους Gage και Ellie, μετακομίζουν σε ένα αγροτικό σπίτι όπου είναι ενήμεροι για το μυστηριώδες νεκροταφείο κατοικίδιων ζώων («Pet Sematary») που βρίσκεται κοντά τους.

Μετά την τραγωδία της γάτας τους, που σκοτώθηκε από ένα φορτηγό, ο Λούις καταφεύγει στο μυστηριώδες νεκροταφείο κατοικίδιων ζώων, το οποίο σίγουρα δεν είναι όπως φαίνεται, καθώς αποδεικνύεται ότι μερικές φορές, είναι καλύτερο το να είσαι νεκρός!

Πρωταγωνιστούν οι: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz

Η αναμενόμενη ταινία Θρίλερ και Μυστηρίου αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 4 Απριλίου 2019.

3
Hell Boy

Η ταινία είναι  βασισμένη στα γραφικά μυθιστορήματα του Mike Mignola. Ο Hellboy, μάχεται ενάντια σε μια αρχαία μαγεία, που υπάρχει ανάμεσα στους κόσμους του υπερφυσικού και του ανθρώπινου.

Πρωταγωνιστούν οι: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Περιπέτειας και Φαντασίας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 11 Απριλίου 2019.

4
The Curse of La Llorona

Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας τρομαγμένης μητέρας, μια κοινωνικός λειτουργός και τα παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια υπερφυσική τρομακτική κατάσταση.

Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της La Llorona ίσως είναι ένας απογοητευμένος ιερέας και ο μυστικισμός που ασκεί για να κρατήσει το κακό στο κόλπο, ανάμεσα σε στενά περιθώρια, όπου συγκρούονται ο φόβος και η πίστη.

Πρωταγωνιστούν οι: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου, Μυστηρίου και Θρίλερ, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 18 Απριλίου 2019.

5
Avengers

Μετά τα καταστροφικά γεγονότα των Avengers: Infinity War (2018), το σύμπαν είναι σε ερείπια, λόγω των προσπαθειών του Θάνου.

Με τη βοήθεια των εναπομείναντων συμμάχων, οι Avengers πρέπει να συγκεντρωθούν για άλλη μια φορά για να ανατρέψουν τις ενέργειες του Thanos και να αποκαταστήσουν την τάξη στο σύμπαν για πάντα, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που μπορεί να υπάρχουν.

Πρωταγωνιστούν οι: Brie Larson, Bradley Cooper, Elizabeth Olsen

Η αναμενόμενη Κωμωδία αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 24 Απριλίου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending