fbpx

Elysian: Η καινοτομία στην αντιγήρανση!

Tο Junior Achievement είναι ένας μη κερδοσκοπικός διαγωνισμός ο οποίος προάγει την επιχειρηματικότητα στους νέους. Κάθε ομάδα μαθητών ιδρύει τη δική της μαθητική επιχείρηση, παράγει το δικό της καινοτόμο προϊόν και το προωθήσει στη αγορά, μέσω της ορθής διαδικασίας του Branding και Marketing.

Εμείς ως μαθητική επιχείρηση HIVE του Λυκείου Αρχαγγέλου ‘’Απόστολος Μάρκος’’, καταλήξαμε στη δημιουργία της νέας Μούσας Ομορφιάς, Elysian. Μία είναι μια 100% βιολογική κρέμα νυκτός η οποία εκτός των άλλων έχει Αντιγηραντικές, Αντιρυτιδικές και Ενυδατικές ιδιότητες.

Η Elysian διατηρεί τη φυσική σας ομορφιά και προλαμβάνει τη γήρανση. Τα συστατικά της βασίζονται κυρίως στα παράγωγα της μέλισσας, όπως στη γύρη, στον βασιλικό πολτό, στη πρόπολη και στο κερί μέλισσας καθώς και σ’ άλλα φυσικά συστατικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας είχαμε στο πλευρό μας τον έμπειρο φαρμακοποιό και ομοιοπαθητικό κ. Γιώργο Κτενά όπως επίσης και άλλους βοτανολόγους και γνώστες κοσμετολογίες.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την Αντιγηραντική κρέμα μας από το φαρμακείο «Κτενάς» στην Λευκωσία, από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και από διαδικτυακές παραγγελίες από τα Social Media της επιχείρησης. Ακόμη μπορείτε να παραγγείλετε στο τηλέφωνο 99710322 με δωρεάν παράδοση σ’ όλη την Κύπρο. Η κρέμα πωλείται στην προσιτή τιμή των €9,5 μόνο.

Ακολουθείστε μας στα Social Media:
Facebook: HIVE JA Team
Instagram: hive_team
Email: hive.ja.team@gmail.com
Phone Number: 99710322

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending