fbpx

Το μεγαλύτερο Career Fair σε Λάρνακα και Αμμόχωστο από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, πιστό στην δέσμευση για διασύνδεσή του με τον χώρο της αγοράς εργασίας και στην προώθηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Career Fair, την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

To Career Fair (Έκθεση Καριέρας) φιλοξένησε εταιρείες και οργανισμούς από όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας στην υπερσύγχρονη Πανεπιστημιούπολή του, στη Λάρνακα, ενώ πλήθος φοιτητών αλλά και άλλων ενδιαφερομένων άδραξαν την ευκαιρία και επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο για αυτό τον σκοπό.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στο 1ο Career Fair του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ήταν: G.A.P. Vassilopoulos Group, Pixel Actions Ltd, NMORE Group Ltd, Uniteam Group οf Companies, Impact Tech, iSPIRAL, Oracle, Harris Kyriakides LLC, Deloitte, SunnySeeker Hotels, Youth Board of Cyprus (ONEK), KPMG, Petrolina (Holdings) Public Ltd, Altius Insurance, Larnaca Tourism Board, Ocean Basket, Andreas V. Zachariou & Co. LLC Advocates, Prevention at Sea, Swissport International Ltd, Cyprus Trading Corporation Plc (CTC), McDonalds, LGS Handling Ltd, HF Markets, Quality Group, Eurobank Cyprus, Grant Thornton, HR Innovate, Vassiliko Cement Works, Giovani Group, Engino, Ppissis.com.cy, Famous Sports, Lοgicom, Baker Tilly Klitou and Partners Ltd, Cyprus24, EY Κύπρου και International School of Paphos.

Οι επισκέπτες της έκθεσης ήταν άτομα που αναζητούν μία καλύτερη σταδιοδρομία είτε επαγγελματική αποκατάσταση, καθώς και μαθητές Λυκείου, φοιτητές, απόφοιτοι και επαγγελματίες. Όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εργοδότες προσωπικά και να ρωτήσουν όσον το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις και να μάθουν οτιδήποτε θέλουν για την εταιρεία στην οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως μελλοντικά να ξεκινήσουν μια καριέρα.

Στόχος του Πανεπιστημίου είναι να βοηθήσει να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ της ανάγκης των εταιρειών να προσλάβουν νέους απόφοιτους υψηλής ποιότητας και της σπουδαιότητας για τους φοιτητές να αποκτήσουν μία πρώτης κατηγορίας επαγγελματική εμπειρία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending