fbpx

BIOXCARE: Μαθητές φέρνουν στην κυπριακή αγορά ένα 100% φυσικό αντηλιακό!

Έχοντας ακούσει διάφορα σχετικά με τη χρήση αντηλιακών, τόσο από φαρμακοποιούς όσο και από την πλειοψηφία του κόσμου, αποφασίσαμε να ερευνήσουμε το θέμα εις βάθος, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι αντηλιακές κρέμες που κυκλοφορούν δεν είναι τόσο υγιείς για το δέρμα, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.

Αποφασίσαμε λοιπόν, με κίνητρο την ανάγκη του Κύπριου καταναλωτή για προστασία από τον ήλιο που αναμφίβολα οι ακτίνες του διαχετεύουν κάθε γωνιά της χώρας μας, να δημιουργήσουμε μια εταιρεία μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Junior Achievement, η οποία λανσάρει στην αγορά ένα 100% φυσικό αντηλιακό.

1
Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείται ολόχρονα η αντηλιακή;

Ένας από τους στόχους της εταιρείας μας είναι να διαπιστώσει ο κόσμος ότι η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη ολόχρονα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έρευνες έχουν δείξει ότι οι ακτίνες του ήλιου, είναι επικίνδυνες τόσο τις μέρες του χειμώνα, όσο και τις μέρες του καλοκαιριού.

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει κόπωση ομοιοστατικών μηχανισμών, μελάνωμα, πρόωρη γήρανση και αλλά είδη καρκίνου του δέρματος.

2
Τα μειονεκτήματα των περισσότερων αντηλιακών

Έχοντας ψάξει τις αντηλιακές κρέμες που υπάρχουν στην κυπριακή αγορά, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως καμία δεν ήταν 100% ασφαλής για το δέρμα.

Το πιο κοινό συστατικό στα αντηλιακά είναι οξυβενζόνη, η οποία αυξάνει την απορρόφηση των άλλων χημικών στοιχείων από το δέρμα και έτσι βοηθάει άλλα χημικά στοιχεία να απορροφηθούν από το δέρμα και να περάσουν στην κυκλοφορία του αίματος.

Αυτό το κοινό χημικό συστατικό στα αντηλιακά παρεμβάλει την εύρυθμη λειτουργία του ενδοκρινικού σας συστήματος, αλλοιώνει τις κυτταρικές μεμβράνες και είναι άκρως επικίνδυνο για έγκυες γυναίκες.

Αυτό και αλλά χημικά που βρίσκονται στα αντηλιακά, μας έκαναν να προβληματιστούμε και έτσι αποφασίσαμε να φέρουμε στην αγορά ένα 100% φυσικό αντηλιακό.

3
Η εταιρεία μας

Η επιχείρηση η οποία έχουμε αρχίσει ονομάζεται BIOXCARE. Η ονομασία της είναι εμπνευσμένη από τους βασικούς στόχους που έχουμε σαν οργανισμός: η προστασία και φροντίδα μέσω του πιο φυσικού τρόπου.

Η αντηλιακή μας κρέμα λοιπόν, κατασκευάζεται σε χημείο από εμάς τους ίδιους και προσφέρει προστασία από UVA και UVB ακτινοβολίες, καθώς και αλλά καλά για το δέρμα.

Έχει αντιγηραντικές, αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες, εξαιτίας των θρεπτικών για το δέρμα συστατικών της.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το αντηλιακό, κυρίως από επιλεγμένα φαρμακεία στη Λάρνακα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending