fbpx

Είναι επίσημο! Η Ελένη Φουρέιρα συνεργάζεται με τον διάσημο ράπερ Snoop Dogg!

Ίσως το έχεις διαβάσει ξανά. Τι ισχύει τελικά; Μάθε πως είναι πλέον αλήθεια και η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στον κόσμο και συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης ράπερ Snoop Dogg!

Το κομμάτι θα ονομάζεται Sirens, θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο και θα συνοδεύεται σύντομα με ένα ξεχωριστό video-clip!

Η Panik Records ανακοίνωσε και επίσημα το εξής:

Για ακόμα μία φορά, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής, που με τα τραγούδια και την performance της έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη, ξεπερνά τα σύνορα και κάνει την έκπληξη με μία συνεργασία κορυφής, σε ένα ξεσηκωτικό smash hit το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Το “Sirens” είναι επανεκτέλεση του θρυλικού “Sweet Dreams (Are Made of This)” των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

1
Δες πιο κάτω την προσωπική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στον λογαριασμό της στο Instagram:

2
Οι δημιουργοί του τραγουδιού

Το κομμάτι υπογράφει ο Kaan, ένας καλλιτέχνης της ευρύτερης ραπ μουσικής. Ανάμεσα στα hit του είναι τα Criminal και Living It Up, κι έχει λάβει μέρος στο opening act της περιοδείας των Pitbull και LMFAO.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει για τον υποψήφιο για Grammy Snoop Dogg, να σε ενημερώσουμε πως τον συνοδεύουν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχιών.

Από τους πρώτους καλλιτέχνες στον χώρο της G-funk hip-hop μουσικής, μαζί με τον Dr. Dre, έχει τις δικές του επιτυχίες: Gin Αnd Juice, What’s My Name, Drop It Like It’s Hot, Young Wild & Free και Sensual Seduction, και διάφορα βραβεία όπως: American Music Awards και BET, και περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Ανυπομονείς κι εσύ για το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τον Snoop Dogg;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending