fbpx

Τα έμαθες; Αυτές είναι οι συνδρομητικές υπηρεσίες που παρουσίασε η Apple!

Βλέπουμε κολοσσούς να κάνουν στροφή στις συνδρομητικές υπηρεσίες. Κολοσσοί όπως η Apple η οποία πλέον, εκτός από hardware θα πουλάει και υπηρεσίες.

Βλέποντας μια αγορά, που όλο και λιγότερο αγοράζει κινητά τηλέφωνα, μία εταιρεία όπως η Apple χρειάζεται να κάνει στροφή σε μία κατηγορία που ως πρότινος της ήταν άγνωστη.

Στο Apple Event Μαρτίου, η Apple παρουσίασε τις συνδρομητικές τις υπηρεσίες που θα παρέχει στους χρήστες των προϊόντων της.

Δες πιο κάτω τις συνδρομητικές υπηρεσίες της Apple:

1
News+

Ξεκινώντας το event η Apple παρουσίασε την νέα συνδρομητική υπηρεσία News+ η οποία περιλαμβάνει το The Wall Street Journal και πάνω από 300 περιοδικά για $9.99/μήνα. Η τιμή περιλαμβάνει Family Sharing, χωρίς επιπλέον χρέωση.

2
Apple Pay

H Apple έχει πλησιάσει τις 10 δισεκατομμύρια συναλλαγές με την χρίση του Apple Pay αυτό το έτος! Θέλοντας να απλοποιήσει ακόμη περισσότερο τις συναλλαγές, αναβαθμίζει το υπάρχων Wallet App φέρνοντας στον χρήστη ακόμη περισσότερη ευκολία, αλλά και ασφάλεια.

To app θα δείχνει τους τελευταίους λογαριασμούς, τα έξοδα και όλες της συναλλαγές του χρήστη του iPhone και όλες οι πληροφορίες αποθηκεύονται και προστατεύονται από chip ασφαλείας του iPhone.

Η Goldman Sachs θα είναι η τράπεζα πίσω από την πιστωτική κάρτα, χρησιμοποιώντας τη MasterCard ως τον εκδότη της. Θα υπάρχει και μία φυσική έκδοση τιτανίου της κάρτας.

3
Apple Arcade

Μια νέα υπηρεσία συνδρομής παιχνιδιών βασισμένη στο App Store. Το Apple Arcade ή «Netflix for games» θα παρέχει 100+ νέα και αποκλειστικά παιχνίδια έναντι μηνιαίας αμοιβής. Θα συμπεριλαμβάνεται το Family Share χωρίς επιπλέον χρέωση.

Θα λειτουργεί σε iOS, tvOS και macOS και θα συγχρονίζεται μεταξύ των συσκευών.

Η Apple δεν αναλαμβάνει μόνο να επιμεληθεί τα παιχνίδια που θα προσφέρονται μέσω του Arcade, αλλά θα συνεργάζεται στενά με τους δημιουργούς και θα συμμετέχει στα κόστη ανάπτυξης τους. Η νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade θα λανσαριστεί σε περισσότερες από 150 αγορές το Φθινόπωρο.

4
Apple TV Channels

Νέα υπηρεσία βίντεο με on demand και δυνατότητα offline παρακολούθησης. Η υπηρεσία λέγεται Apple TV Channels και θα συμπεριλαμβάνει περιεχόμενα από Cinemax, Epix, Showtime, Starz, HBO και Comedy Central.

Για πρώτη φορά βλέπουμε προϊόν της Apple (υπάρχει το iTunes για Windows) να βγαίνει έξω από το οικοσύστημα της αφού θα ενσωματωθεί σε Samsung, LG, Sony και Vizio smart TVs, όπως επίσης σε Roku και Fire TV boxes.

5
Apple TV+

Για το τέλος η Apple άφησε το καλύτερο, το Apple TV+ που θα περιλαμβάνει αυθεντικό περιεχόμενο παραγωγής Apple με σπουδαίες συνεργασίες και μεγάλα ονόματα του χώρου όπως τον Steven Spielberg (θα αναλάβει το project «Amazing Stories»), την Jennifer Anniston, την Reese Witherspoon και τον Steve Carell (θα παρουσιάζουν την πρωινή εκπομπή «The Morning Show»).

Οι Jason Momoa και Alfre Woodard μίλησαν επίσης στην σκηνή του Steve Jobs Theater για μία νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας που έρχεται στην συνδρομητική υπηρεσία της Apple ενώ έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται και σειρά «Foundation» του Isaac Asimov.

Στην υπηρεσία επίσης της Apple θα συμμετέχουν με αυθεντικό περιεχόμενο και εκπομπές οι Sara Bareilles και JJ Abrams αλλά και η Oprah Winfrey.


Το άρθρο ετοιμάστηκε από τον αναγνώστη μας Σταύρο Γεωργίου και στάληκε στο StudentLife για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending