5 «τσιμπήματα» σε φούρνους ή φαστ-φουντάδικα που διαλέγουμε μετά το ξενύχτι μας!

greatist.com

Νομίζω όλοι μας μπορούμε να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας εκείνες τις αξέχαστες βραδινές εξόδους σε clubs που το τελείωμα της βραδιάς, συνοδευόταν πάντα με καλό φαγητό ή λιξιό.

Προσωπικά, μου έτυχε πολλές φορές να καταλήξουμε με την παρέα μου σε κάποιον φούρνο ή fast-food να τρώμε τα συνηθισμένα «τσιμπήματα» των βραδινών εξόδων.

Και επειδή πάντα μετά το club πρέπει να υπάρχει φαγητό, εμείς σου μαζέψαμε τα 5 «τσιμπήματα» που διαλέγουμε όλοι μετά το ξενύχτι μας!

Δες ποια είναι τα επικρατέστερα που διαλέγουμε όλοι μετά το ξενύχτι μας!

1Burger με πατάτες τηγανητές

Η πλέον κλασική επιλογή είναι τα Burger με πατάτες τηγανητές, επειδή μετά από τόσο χορό και ξεφάντωμα, θέλεις να φας κάτι τζιαι να χορτάσεις.

Plus, εν τζιαι φαΐ που ετοιμάζουν σου το πολλά γρήγορα (ιδανικό για βραδινή απόλαυση)!

2Sandwich

sassandveracity.com

Το Sandwich αποτελεί μια συνηθισμένη επιλογή, γιατί συνήθως όλως τυχαία στον δρόμο προς το σπίτι, περνάς που έναν φούρνο τζιαι τζιείνη την ώρα άνοιξε σου η όρεξη για φαΐ.

3Γύρο – Σουβλάκι

spitikogialova.gr

Το δίλημμα: Γύρο ή Σουβλάκι! Ξέρω το, δεν εκπλήσσεσαι καθόλου. Γιατί για τον Κυπραίο είναι αξία, όχι μια απλή επιλογή!

Είναι στη φύση του Κυπραίου να επιλέγει πάντα και παντού να τρώει σούβλα, σουβλάκι, άτε και συχνά-πυκνά γύρο. Επομένως, γιατί να μεν φάει το σουβλάκι του μετά που 1 ξενύχτι;!

4Pizza

Εντάξει η Pizza είναι από τα αγαπημένα φαγητά των περισσοτέρων από εμάς. Αν τζιαι θέλουν ώρα μέχρι να ετοιμάσουν την Pizza, συνεχίζει να αποτελεί μια σταθερή επιλογή φαγητού μετά από ξενύχτι.

Γιατί αν το σκεφτείς μακροπρόθεσμα, την επόμενη μέρα, που εν να ξυπνήσεις κατά τις 3 το μεσημέρι, έχεις εξασφαλισμένο τζιαι το… πρωινό σου.

5Τυρόπιτα

anagnostirio.gr

Τυρόπιτα! Το πιο χαρακτηριστικό “τσίμπημα” μετά που ξενύχτι.

Σταθερά στον δρόμο σου προς το σπίτι, εν να έβρεις έναν ανοιχτό φούρνο τζιαι η τυρόπιτα είναι μια σταθερή και αγαπημένη επιλογή για να μειώσεις την πείνα σου.

Πες μας στα σχόλια ποιο άλλο “τσίμπημα” διαλέγεις εσύ μετά από ένα ξενύχτι!