fbpx

Ο Ντάνος αποδέχθηκε την πρόταση για να διδάσκει Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Αν φοιτάς στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, και συγκεκριμένα στο τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής, δώσε βάση στη σημερινή ανακοίνωση!

Η ομάδα του StudentLife, σε προσωπική επικοινωνία που είχε με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, πληροφορήθηκε για μια προσθήκη στο ακαδημαϊκό προσωπικό που θα συζητηθεί πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Πρύτανης του πανεπιστημίου, αφού μελέτησε το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα “Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου“, το οποίο αφορά την αυτοβιογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου, δεν έκρυψε το μεγάλο ενδιαφέρον του προς αυτόν.

1
Πώς εξελίχθηκε η ιδέα για την πρόταση;

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου, ώθησαν τον Πρύτανη να βάλει στο τραπέζι την ιδέα για να τον προσεγγίσουν. Ακολούθησε σύσκεψη από τη Σύγκλητο του Πανεπιστήμιου Κύπρου και η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φάνηκε να είναι ο καταλληλότερος νέος καθηγητής στο τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

2
Ποια ήταν η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου;

Όπως πληροφορηθήκαμε, έγιναν τα απαραίτητα τηλεφωνήματα και ο Γιώργος έφτασε πριν λίγες μέρες στην Κύπρο. Με μεγάλο ενθουσιασμό αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και σύντομα έπεσαν και οι πρώτες υπογραφές.

Λόγω των υποχρεώσεων του στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί (“Το Τατουάζ“), ο Γιώργος εξήγησε πως θα ξεκινήσει τη συνεργασία με το πανεπιστήμιο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την αρχή της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Έντονο αναμένεται το ενδιαφέρον από νέους και υφιστάμενους φοιτητές (κατ’ ακρίβειαν φοιτήτριες) για να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στον συγκεκριμένο κλάδο!

3
Τι αναμένεται να περιέχει το πρόγραμμα σπουδών;

Θα έχει, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να διδάξει και να εξηγήσει τα μηνύματα που κρύβονται πίσω από τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, όπως: “Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές“.

Εμείς από τη σειρά μας να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο πανεπιστήμιο που δίνει στον Γιώργο αυτή την αξιόλογη ευκαιρία, για να μοιραστεί μαζί με τους φοιτητές τις ανησυχίες του και να αναδείξει το προσωπικό του ταλέντο.

Το StudentLife θα δημοσιεύσει επίσης πολύ σύντομα αποκλειστική συνέντευξη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στην οποία θα μοιραστεί μαζί μας λεπτομέρειες για αυτή την συνεργασία. Stay tuned!

4
Πώς αντέδρασαν οι εμπλεκόμενοι φορείς;

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν αντιδράσεις από αρκετούς καθηγητές, λόγω του ότι ο Ντάνος δεν έχει τις κατάλληλες γνώσεις και σπουδές σε αυτό τον τομέα.

Ο Πρύτανης όμως, τους ανέλυσε σε πρόσφατη παρουσίασή του τα πιο κάτω δημοσιεύματα και βίντεο, για να τους καθησυχάσει.

https://www.facebook.com/1300040040199455/photos/a.1300043620199097/1300532166816909/?type=3&theater

Gepostet von Antonis Manias am Sonntag, 24. Februar 2019

Γατάκι Κοέλιο!

Gepostet von Βασανίζομαι am Samstag, 23. Februar 2019

Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή, καλές δουλειές και… καλή Πρωταπριλιά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending