fbpx

20 χρόνια μετά τη δημιουργία των «ONE»: Δες τι δημοσίευσε ο Φίλιππος Κωνσταντίνος!

Πόσο fan είσαι (ακόμα) του γνωστού και αγαπημένου συγκροτήματος «ΟΝΕ»; Ήξερες ότι σαν σήμερα, 2 Απριλίου 1999, είχε ιδρυθεί επίσημα (και διαλύθηκε το 2005);

Να σου θυμίσουμε πως στο συγκρότημα, lead singer ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και το 2003 αντικαταστάθηκε από τον Δήμο Μπέκε.

Όσα δεν ήξερες για το συγκρότημα:

one sigkrotima
gossip-tv.gr
  • Ήταν το πρώτο ελληνικό boy-band, με 5 albums, 1 live album, 4 maxi singles, αρκετά άλλα singles, και με πάνω από 700.000 πωλήσεις. Το single και το ομώνυμο album “Έχω τόσα να σου πω“, έγιναν πλατινένια σε Ελλάδα και Κύπρο.
  • Η πιο πρόσφατη τους εμφάνιση ως συγκρότημα, ήταν το 2015 που ερμήνευσαν ξανά το τραγούδι της Eurovision “Gimme”, στον ελληνικό τελικό “Eurosong 2015“.
  • Τα υπόλοιπα μέλη ήταν ο Κύπριος «Φίλιππος» (Κωνσταντίνος Φιλίππου) και οι Ελλαδίτες Δημήτρης Κουτσαβλάκης, Αργύρης Ναστόπουλος και Πάνος Τσερπές.
  • Ο Φίλιππος σπούδασε σε δραματική σχολή. Ο Πάνος ήταν αθλητής του μποξ. Ο Αργύρης γεννήθηκε στη Γερμανία και το όνειρο του ήταν να γίνει ταχυδακτυλουργός, ενώ αργότερα έγινε manager καλλιτεχνών. Ο Δημήτρης σπούδασε όπερα και εργάστηκε ως μοντέλο, και το 1987 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Manhunt».
  • Το αρχικό όνομα του συγκροτήματος ήταν «Τέσσερα», αλλά ο Αργύρης με τον Πάνο ισοψήφησαν στην audition (σε σύγκριση με 179 άλλους τραγουδιστές) κι έτσι έγιναν 5 τα μέλη.

Με αφορμή λοιπόν τη δημιουργία του (ίσως) πιο πετυχημένου ανδρικού ελληνικού pop συγκροτήματος, ο Φίλιππος Κωνσταντίνος, δημοσίευσε το πιο συγκινητικό μήνυμα για τη συγκεκριμένη μέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες πιο κάτω τι έγραψε:

Σαν σήμερα, 20 χρόνια πριν (!!!), το πρώτο boyband στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, ήταν πλέον και επίσημα γεγονός.
Ο Γιώργος Θεοφάνους μάζεψε 5 αγόρια, άγνωστα μέχρι τότε μεταξύ τους, και μαζί έφτιαξαν ένα συγκρότημα.
“Θα λέγεστε ONE”, μάς είπε, όταν βρεθήκαμε επιτέλους όλοι μαζί στη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού στη Κυψέλη. “Όλοι για έναν, και ένας για όλους”! “Ναι”, τού είπα χαμογελώντας, “αυτό είναι ένα πολύ ωραίο όνομα για ‘μάς”. Πολύ σύντομα βγήκε το πρώτο μας CD single και το καλοκαίρι το πρώτο μας ολοκληρωμένο άλμπουμ.
Ακολούθησαν 6 γεμάτα, πολύ γεμάτα χρόνια και πολύ μα πολύ σκληρή δουλειά. Μοναδικές, ανεπανάληπτες εμπειρίες, χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, συναυλίες, περιοδείες σε όλο τον κόσμο, επιτυχίες (και αποτυχίες), με πολλά ups και πολλά downs, με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά ξέραμε (νομίζω) όλοι, ότι αυτό που ζούσαμε ήταν μία once in a life time εμπειρία.
20 χρόνια μετά, η επιτυχία και η διαχρονικότητα των ONE φαίνεται στα ραδιόφωνα, στα clubs, στα βίντεο που μού στέλνουν φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι κάθε φορά που παίζουν κάπου ένα τραγούδι μας και χορεύουν όλοι στο ρυθμό του. Ακόμα και τα πιτσιρίκια που ήταν ακόμα αγέννητα τον καιρό που εμείς “μεσουρανούσαμε”.
20 χρόνια μετά, πολλά έχουν αλλάξει. Διορθώνω: ΟΛΑ έχουν αλλάξει. Και ίσως κάπου αλλού, σε κάποια άλλη χώρα, ένα αντίστοιχο συγκρότημα, με μια αντίστοιχη επιτυχία να διοργάνωνε ένα μεγάλο “comeback”, ή έστω μια μεγάλη μεγαλοπρεπή περιοδεία για να γιορτάσει αυτά τα 20 χρόνια. Το ξέρω πως ζητάω πολλά, και δεν τρέφω αυταπάτες. Γι’αυτό θα πω μόνο αυτό: αισθάνομαι ευγνώμων και τυχερός που κατάφερα και το έζησα όλο αυτό (από την αρχή, μέχρι το τέλος του!!!), την εποχή που το έζησα, και ευχαριστώ για όλα τα μαθήματα που μού δόθηκαν “απλόχερα”, τα διδάγματα των οποίων με ωρίμασαν και μ’ έκαναν καλύτερο καλλιτέχνη και άνθρωπο! Εις άλλα με υγεία! ❤️ #ONE

 

 

View this post on Instagram

 

Σαν σήμερα, 20 χρόνια πριν(!!!), το πρώτο boyband στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, ήταν πλέον και επίσημα γεγονός Ο Γιώργος Θεοφάνους μάζεψε 5 αγόρια, άγνωστα μέχρι τότε μεταξύ τους, και μαζί έφτιαξαν ένα συγκρότημα. “Θα λέγεστε ONE”, μάς είπε, όταν βρεθήκαμε επιτέλους όλοι μαζί στη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού στη Κυψέλη. “Όλοι για έναν, και ένας για όλους”! “Ναι”, τού είπα χαμογελώντας, “αυτό είναι ένα πολύ ωραίο όνομα για μας”. Πολύ σύντομα βγήκε το πρώτο μας CD single και το καλοκαίρι το πρώτο μας ολοκληρωμένο άλμπουμ. Ακολούθησαν 6 γεμάτα, πολύ γεμάτα χρόνια και πολύ μα πολύ σκληρή δουλειά. Μοναδικές, ανεπανάληπτες εμπειρίες, χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, συναυλίες, περιοδείες σε όλο τον κόσμο, επιτυχίες (και αποτυχίες), με πολλά ups και πολλά downs, με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά ξέραμε (νομίζω) όλοι, ότι αυτό που ζούσαμε ήταν μία once in a life time εμπειρία. 20 χρόνια μετά, η επιτυχία και η διαχρονικότητα των ONE φαίνεται στα ραδιόφωνα, στα clubs, στα βίντεο που μού στέλνουν φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι κάθε φορά που παίζουν κάπου ένα τραγούδι μας και χορεύουν όλοι στο ρυθμό του. Ακόμα και τα πιτσιρίκια που ήταν ακόμα αγέννητα τον καιρό που εμείς “μεσουρανούσαμε”. 20 χρόνια μετά, πολλά έχουν αλλάξει. Διορθώνω: ΟΛΑ έχουν αλλάξει. Και ίσως κάπου αλλού, σε κάποια άλλη χώρα, ένα αντίστοιχο συγκρότημα, με μια αντίστοιχη επιτυχία να διοργάνωνε ένα μεγάλο “comeback”, ή έστω μια μεγάλη μεγαλοπρεπή περιοδεία για να γιορτάσει αυτά τα 20 χρόνια. Το ξέρω πως ζητάω πολλά, και δεν τρέφω αυταπάτες. Γι’αυτό θα πω μόνο αυτό: αισθάνομαι ευγνώμων και τυχερός που κατάφερα και το έζησα όλο αυτό (από την αρχή, μέχρι το τέλος του!!!), την εποχή που το έζησα, και ευχαριστώ για όλα τα μαθήματα που μού δόθηκαν “απλόχερα”, τα διδάγματα των οποίων με ωρίμασαν και μ’έκαναν καλύτερο καλλιτέχνη και άνθρωπο! Εις άλλα με υγεία! ❤️ #ONE

A post shared by Philippos Constantinos (@philippos_constantinos) on

Θα ήθελες κι εσύ να κάνουν come-back οι ONE;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending