fbpx

Legion Run επιστρέφει και φέτος, στις 13 Απριλίου!

Μήνας Legion Run είναι ο Απρίλιος και οι συμμετέχοντες μετρούν πλέον τις μέρες, είτε γιατί αναμένουν κάθε χρόνο την… αγαπημένη τους συνήθεια, είτε για να το ζήσουν πρώτη φορά!

Το φετινό Legion Run Cyprus θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Λεμεσό, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος το σκηνικό θα στηθεί στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού, πίσω από το αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού».

Το Legion Run είναι μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, όπου ο στόχος είναι κοινός: ο τερματισμός και η διασκέδαση του ξεχωριστού αυτού ταξιδιού! Σε αντίθεση με άλλες διαδρομές ορίων και αντοχής, στο Legion Run δεν έχει καμία σημασία ή διαφορά εάν τερματίσει κανείς είτε πρώτος είτε τελευταίος, καθώς όλοι είναι νικητές!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18, από νεαρούς μέχρι ηλικιωμένους, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης ή των όποιων άλλων κριτηρίων.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν ή να περπατήσουν τη διαδρομή, περνώντας ενίοτε δύσκολα, αλλά πάντα ευφάνταστα (και ανανεώσιμα κάθε χρόνο) εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος.

Το σκηνικό ετοιμάζεται και στήνεται μέρες προηγουμένως με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να ικανοποιούνται όλα τα επίπεδα… διάθεσης για δράση! Και είναι πάντοτε στη διακριτική ευχέρεια του κάθε συμμετέχοντα το αν επιθυμεί να περάσει όλα τα εμπόδια ή να προσπεράσει αυτά που δεν πιστεύει ότι είναι εντός των ορίων του.

Εγγραφές και ομαδικά πακέτα

Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται εύκολα μέσω της ιστοσελίδας. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει τη συμμετοχή, μια μπύρα, φανελάκι «I am Legion», ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής. Η προπώληση χωρίζεται ανά περιόδους, με τα ομαδικά να είναι πιο φτηνά από τα ατομικά. Εισιτήρια θα πωλούνται και στην είσοδο.

Διαχρονικά, μέσω του Legion Run έχει αποδειχθεί ότι οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους έναν ξεχωριστό τρόπο για να βελτιώσουν την ομαδικότητά τους και να επωφεληθούν από τα εταιρικά πακέτα. Το Legion Run δίνει γενικώς τη δυνατότητα στον κόσμο να περάσει μια τέλεια ημέρα.

Με φίλους και συγγενείς, με την παρέα της γειτονιάς, του γυμναστηρίου, του πανεπιστημίου! Ακόμα και ατομικά, καθώς είναι δεδομένο ότι στο τέλος θα ανήκετε σίγουρα σε μια… καινούργια παρέα, αυτοί με τους οποίους θα περάσετε μαζί τα εμπόδια! Πληροφορίες για τον κάθε τύπο ομάδας μπορείτε να βρείτε στα FAQ’s στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται κόσμος και από το εξωτερικό, αφού υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για το Ισραήλ, εταιρικά και ατομικά, που περιλαμβάνουν πτήσεις, διαμονή, μεταφορές και φυσικά εισιτήρια για το Legion Run!

Μπες στην ομάδα του «Μπίδη»!

Ο φετινός πρεσβευτής του Legion Run Cyprus είναι Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρεσβευτής Fair Play θα τρέξει και ο ίδιος τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων στις 12:20 το μεσημέρι, μαζί με την ομάδα του.

Παράλληλα θα δίνει και τις συμβουλές του στους υπόλοιπους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα του «Μπίδη μπορούν να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού.

Επίσημος συνεργάτης της φετινής διοργάνωσης είναι οι κινηματογράφοι K-Cineplex και χορηγοί το Hell Energy Drink, η κρέμα Perskindol, η Cablenet, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, η μπύρα ΚΕΟ και το φυσικό μεταλλικό νερό Άγιος Νικόλαος. Χορηγοί επικοινωνίας το Super FM και η City.com.cy. Συνεργάτες εστίασης το Road Buns και το Top Dog.

Ενδιαφέρεσαι να κάνεις εγγραφή στο Legion Run; Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending