Τι θα γινόταν αν το «Βουράτε Γειτόνοι» πήγαινε… Hollywood;

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά αυτή τη σειρά, η οποία είχε κάνει τρομερή επιτυχία! Όπως ξέρεις ήδη, επέστρεψε κάπως διαφορετικά! Αντί στην τηλεόραση μας, πολλοί την απολαύσαμε ήδη στις οθόνες του κινηματογράφου!

Όλοι θυμόμαστε τις κλασικές ατάκες “έσσιει κούσπο στο Μιτσερό…” και το “εγώ εν τζιαι…“! Ποιος να ξεχάσει και τον χαρακτηριστικό ρόλο της Ναστάζιας, που έδινε άλλη νότα στην σειρά;!

Πλέον οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε νέες περιπέτειες, με καινούρια δεδομένα, γέλιο και δράση! Βασικά στοιχεία που θα έκαναν αυτή την κυπριακή ταινία να παίζει (γιατί όχι) και στο…  Hollywood!

Πώς θα έμοιαζε το «Βουράτε Γειτόνοι» αν έπαιζε στο Hollywood; Δες πιο κάτω:

1Η πρεμιέρα

kcineplex.com

Πολλοί θα ήταν αυτοί που θα έσπευαν να πάνε στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, όπου φυσικά θα μπορούσες να συναντήσεις live και τους πρωταγωνιστές της σειράς!

Θα γινόταν ένας πανικός! Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία που είχε κάνει η σειρά!

2Το promotion

Πριν βγει η ταινία, θα είχαν κυκλοφορήσει κάποια trailers, για να δώσουν μια γεύση του τι θα βλέπαμε στην ταινία!

Γιγαντοαφίσες και billboards θα στύνονταν επίσης στους δρόμους της Αμερικής, για να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία της αναμενόμενης ταινίας!

3Οι αντιδράσεις του κόσμου

politis.com.cy

Ο κόσμος που θα παρακολουθούσε την ταινία θα είχε μόνο θετικά να πει! Πλέον με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι συντελεστές θα μπορούσαν να μας δώσουν ένα πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Τι ηχητικά εφέ, τι εναλλαγές σκηνών… Πλέον στο Hollywood, η θέαση θα γινόταν (φυσικά) σε 3D και ο Ρίκκος Μάππουρος θα… “ρουθούνιζε” μπροστά στα μάτια σου, για μια μοναδική εμπειρία!

4Πού θα γίνονταν τα γυρίσματα;

Αυτή την φορά τα γυρίσματα δεν θα περιορίζονταν μόνο μέσα στη γνωστή πολυκατοικία! Θα υπήρχαν και εξωτερικά γυρίσματα σε ένα ωραίο φυσικό περιβάλλον! 

Με λίγα λόγια, στις οθόνες του κινηματογράφου, θα προβαλλόταν μια πιο αναβαθμισμένη και εξελιγμένη μορφή της αγαπημένης μας σειράς, στις βουνοπλαγιές του Hollywood Hills και στο Miami Beach!

5Αυτή η ταινία στο Hollywood θα τα είχε όλα!

alphanews.live

Η ταινία αυτή, θα σου χάριζε αύθονο γέλιο, δράση, περιπέτεια… Κύριο θέμα φυσικά, θα ήταν το κατόρθωμα του Ρίκκου Μάππουρου.

Θα κατάφερνε να γλυτώσει από το κούρεμα των Τραπεζών, κρύβοντας τα λεφτά του σε ένα ανεξιχνίαστο μέρος, που ούτε ο Indiana Jones θα μπορούσε να τα βρει! *Spoiler*

Εμάς πάντως μας φαίνεται πολύ εντυπωσιακό αν γίνει! Εσένα πώς σου φαίνεται η ιδέα;