fbpx

Η διαφήμιση που δείχνει την απόγνωση κάθε ποδοσφαιρόφιλου όταν χάνει ένα γκολ!

Μόνο οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να ταυτιστούν με τις έντονες συγκινήσεις που προσφέρει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας – είτε τον παρακολουθούμε από τον καναπέ του σπιτιού μας, με φίλους ή χωρίς, είτε από το γήπεδο. Το ποδόσφαιρο, δεν είναι μόνο το παιχνίδι, είναι για πολλούς τρόπος έκφρασης, τρόπος ζωής… μια μεγάλη αγάπη.

Είναι απόλυτα λογικό που η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου που φέρνει μαζί παγκόσμια ποδοσφαιρικά ταλέντα, το UEFA Champions League, προσελκύει ένα φανατικό κοινό που δεν θέλει να χάνει ούτε στιγμή. Δυστυχώς όμως, η σύγχρονη ζωή είναι γεμάτη αντιπερισπασμούς που μπορεί να προκύψουν σε ανύποπτο χρόνο, ακόμη και στην πιο κρίσιμη φάση ενός αγώνα.

Αυτό ακριβώς διηγείται και η νέα διαφήμιση της Heineken, εξερευνώντας με χιούμορ την απόγνωση που νιώθει ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος όταν κατά λάθος χάνει μια σημαντική φάση, όπως είναι ένα γκολ.

Η διαφήμιση, με τίτλο ‘World’s most unmissable moments’ και tagline ‘That’s Heineken’, εστιάζει στις μοναδικές στιγμές που χαρίζει στους φιλάθλους το UEFA Champions League, επικοινωνώντας έτσι τη χορηγική συνεργασία της μπύρας με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η διαφήμιση, παρουσιάζει μια σειρά από ξεκαρδιστικές – αλλά καθημερινές – στιγμές, κατά τις οποίες ποδοσφαιρόφιλοι χάνουν για ελάχιστα δευτερόλεπτα καίρια στιγμιότυπα ενός αγώνα. Είτε επειδή πήγαν για να πάρουν ακόμη μια μπύρα από το ψυγείο, άνοιξαν την πόρτα ή απλά κοίταξαν το τηλέφωνό τους – όλα τα πιθανά σενάρια ξεδιπλώνονται μπροστά μας σε μια χιουμοριστική διαφήμιση, όλα στον ρυθμό του θρυλικού τραγουδιού “I Don’t Wanna Miss a Thing” από τους Aerosmith.

Η διαφήμιση τελειώνει με τον θρυλικό πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Andrea Pirlo, ο οποίος έχει κερδίσει 2 φορές το UEFA Champions League και είναι γνωστός για το αβίαστο στυλ, την μαεστρία και τον καλό του χαρακτήρα. Η διαφήμιση τον δείχνει να ανοίγει την πόρτα για να παραλάβει την παραγγελία delivery, με αποτέλεσμα να χάνει το γκολ του αγώνα. Και η έκφρασή του… τα λέει όλα!

Δες τη διαφήμιση στο πιο κάτω βίντεο:

https://youtu.be/fcoSX4XHra4

Η φρέσκια προσέγγιση της Heineken μας υπενθυμίζει ότι κάθε αγώνας αποτελεί ένα σύμπλεγμα ξεχωριστών στιγμών που αξίζει να απολαύσουμε χωρίς αντιπερισπασμούς με τους δικούς μας ανθρώπους. Η αγωνία, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές που κρύβει ο κάθε αγώνας, δεν μας επιτρέπουν ούτε καν να χάσουμε τη συγκέντρωσή και προσήλωσή μας.

Γιατί εκεί που νομίζουμε πως δεν θα συμβεί κάτι το αξιοσημείωτο, είναι πιθανόν να συμβούν τα πάντα.

Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που βλέπει η Heineken τον συναρπαστικό κόσμο και τις ανεπανάληπτες συγκινήσεις που προσφέρει το UEFA Champions League, υιοθετώντας μια ανάλαφρη προσέγγιση και εισάγοντας το χιούμορ στο μάρκετινγκ της.

Η Heineken μετρά μια πολύχρονη συνεργασία με την UEFA η οποία ξεκίνησε το 1994, καθιστώντας την ως μια από τους μακροβιότερους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Ανανεώνοντας τη συνεργασία της με την UEFA, η Heineken παραμένει επίσημος Χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ παράλληλα η συνεργασία συμπεριλαμβάνει και τα UEFA Super Cup 2019 και 2020.

Απολαύστε τους αγώνες του UEFA Champions League με Heineken!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending