fbpx

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι για να κάνεις pre-order το νέο Mortal Kombat 11!

Η πετυχημένη σειρά fighting games Mortal Kombat επιστρέφει μετά από 4 χρόνια με το Mortal Kombat 11 στις 23 Απριλίου 2019! Το Mortal Kombat 11 είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς και δίκαια, αφού πολλοί μεγάλωσαν με το Mortal Kombat όταν ακόμα βρισκόταν στα arcades!

Οι δημιουργοί του Mortal Kombat, NetherRealm Studios, έχουν αναβαθμίσει τα γραφικά του παιχνιδιού και έχουν προσθέσει αρκετά features όπως μεγαλύτερο story mode, fatal blows, crushing blows κ.τ.λ., αλλά και καινούριους χαρακτήρες!

Προ-παράγγειλε τώρα το Mortal Kombat 11 από την Bionic Electronics και πάρε σαν pre-order exclusive, τον θρυλικό Shao Kahn!

Κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε 3 λόγους για να προ-παραγγείλεις και να παίξεις πρώτος το Mortal Kombat 11:

1
Gameplay

Το σύστημα μετρητών έχει επανασχεδιαστεί έτσι ώστε να υπάρχουν χωριστά bars για επιθετικές και αμυντικές κινήσεις.

Fatal Blow: Τα Fatal Blows είναι βασικά η έκδοση του MK11 για τις επιθέσεις X-Ray του Mortal Kombat X. Πλέον, δεν χρειάζεται να χτίσεις το bar σου για ένα Fatal Blow, αλλά θα αποκτάς πρόσβαση σε αυτό μόλις το health bar σου φτάσει στο 30%.

Flawless Blocks: Με το άψογο timing όταν κάνεις block, μπορείς να “σταματήσεις” την επίθεση των αντιπάλων σου και να τους ανοίξεις σε μια αντεπίθεση.

2
Story Mode

Εκτός από το online multiplayer, το Mortal Kombat 11 θα διαθέτει και story mode, το οποίο θα έχει average διάρκεια 8 ώρες. Οι Elder Gods παρεμβαίνουν στο χρονολόγιο μετά από τις κακόβουλες ενέργειες του Raiden και φέρνουν τους χαρακτήρες αντιμέτωπους με τους εαυτούς τους από το παρελθόν.

Το story mode διαθέτει διαφορετικά endings με βάση τις επιλογές που θα κάνεις!

3
Playable Characters

To Mortal Kombat 11 φέρνει πίσω παλιούς αγαπημένους παίκτες αλλά και εντελώς καινούριους. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του variations, με διαφορετικά special moves που αλλάζουν το gameplay του.

Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις δικά σου variations μέσω ενός καινούριου mode, του Custom Variation. Με το Custom Variation, θα μπορείς να επιλέγεις τα special moves που θέλεις για τον παίκτη σου, έχοντας έτσι, την επιλογή για πολλούς συνδυασμούς.

Η λίστα με τους playable characters μέχρι στιγμής είναι:

Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Jade, Sonya Blade, Johnny Cage, Cassie Cage, Noob Saibot, Erron Black, Kollector, Scarlet, Baraka, Jacqui Briggs, Jax, Erron Black, D’Vorah, Liu Kang, Kung Lao, Kotal Kahn, Shao Kahn, Shang Tsung, Kabal, Kano, Geras, Cetrion.

Το Mortal Kombat 11 θα είναι διαθέσιμο στις 23 Απριλίου 2019!

Προ-παράγγειλε τώρα το Mortal Kombat 11 από την Bionic Electronics και πάρε σαν pre-order exclusive, τον θρυλικό Shao Kahn!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending