fbpx

Το τέρμα του Salah είναι ακόμα πιο ωραίο όταν το δεις από την κερκίδα! (video)

Η μάχη για την κατάκτηση της φετινής Premier League εξελίσσεται σε μια από τις κορυφαίες όχι μόνο των τελευταίων χρόνων, αλλά της ιστορίας του φημισμένου πρωταθλήματος.

Με 4 αγώνες να απομένουν (5 για την Manchester City), Liverpool και Manchester City ξέρουν πως κάθε βαθμός, κάθε τέρμα μετρά.

Γι΄αυτό και η νίκη των reds επί της Chelsea πανηγυρίστηκε έντονα στο Anfield, αφού ξεπέρασαν το πιο δύσκολο εμπόδιο τους μέχρι το τέλος του μαραθωνίου, διατηρώντας έτσι την πίεση στους “πολίτες” να επικρατήσουν τόσο της Manchester United, όσο και της Tottenham, που είναι οι προσεχείς τις αντίπαλοι, αν θέλουν να στεφθούν πρωταθλητές.

Αυτό που ξεχώρισε, βέβαια, στην νίκη της ομάδας του Merseyside ήταν το τέρμα του Mohamed Salah, τέρμα με το οποίο “έγραψε” το (τελικό) 2-0.

Ο Αιγύπτιος υποδέχτηκε μια μπαλιά με άψογο κοντρόλ, συνέκλινε προς τα αριστερά και με ένα “κεραυνό” έστειλε τους φίλους της Liverpool ανά το παγκόσμιο σε έκσταση.

Και αν είδες το τέρμα από την τηλεόραση και θεώρησες πως ήταν πανέμορφο, δες το πιο κάτω video, όπου φίλος των reds απαθανάτισε το τέρμα του Mo από την κεντρική κερκίδα του Anfield και θα το λατρέψεις ακόμα περισσότερο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@mosalah ????⚽️???? #golazo ???? Via:@joshmdonald???? from the stands…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Football Soccer Futbol (@rldesignz) στις

Ποιος νομίζεις πως θα είναι ο φετινός πρωταθλητής στην Premier League;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending