fbpx

«Εν κουλί;» – Εσύ θα αγόραζες το νέο ποτήρι του Χαράλαμπου από το MasterChef;

Πώς θα σου φαινόταν να αγόραζες το νέο ποτήρι του Χαράλαμπου; Όχι, δεν είναι ψέμα.

Πλέον σκέφτεται απ’ ότι φαίνεται, να ξεκινήσει το δικό του brand, μετά την επιτυχία της ατάκας του στο γνωστό τηλεπαιχνίδι MasterChef, «Εν κουλί τούτο;»

Ο ίδιος έγραψε στο σχετικό post του στο Instagram:

«Μετά απο το τρόλαρισμα του Παύλου Χαΐκάλη και του Πέτρου Φιλιππίδη για την ατάκα μου εν κουλί τούτο”, με τον ζεν της μαγειρικής @pantelhsvouros, έρχεται το πρώτο giveaway, από το νέο μου project αφιερωμένο στον καφέ!
Ιδανικό για να σου κρατά τον καφέ παγωμένο το καλοκαίρι στις παραλίες ή ζεστό τον χειμώνα οταν είσαι σπίτι με Netflix.»

Λόγω της υπερβολικής ανταπόκρισης και αποριών του κοινού (όπως αναφέρει), αποφάσισε να εξηγήσει πώς μπορεί ο κόσμος να το αγοράσει, αφού πρώτα πάρει τα πνευματικά δικαιώματα του “εν κουλί”

«Ξανά γεια σας, επειδή βλέπω ότι ζητάτε πάρα πολλοί πληροφορίες για το αν πωλείται το ποτήρι μου κάπου! Μπορω να σας πω οτι επειδή είμαι στην διαδικασία να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα του “εν κουλί”, όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ποτήρι, είναι η καλύτερη ποιότητα που μπορούσα να βρω και γίνεται μέσω της εταιρείας που συνεργάζομαι @gotshirtscy, στην Κύπρο, και γίνεται μέσω παραγγελίας για να ετοιμαστούν! Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει και προσωπικό μήνυμα για να του πω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την αποστολή-παραλαβή Κύπρο και Ελλάδα!»

Δες πιο κάτω τι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

Μετά απο το τρόλαρισμα του Πάυλου Χαικάλη και του Πέτρου Φιλιππίδη για την ατάκα μου εν κουλί τούτο”,με τον ζεν της μαγειρικής @pantelhsvouros , έρχεται το πρώτο giveaway,απο το νέο μου project αφιερωμένο στον καφέ! Ιδανικό για να σου κρατά τον καφέ παγωμένο το καλοκαίρι στις παραλίες ή ζεστό τον χειμώνα οταν είσαι σπίτι με Netflix. Αν νοιώθεις τυχερός και για να ισχυεί η συμμετοχή σου στον διαγωνισμό, απλά: ????????Πάτα ❤️ στο Πόστ. ????????Tag ένα φίλο η μιά φίλη σου στα σχόλια, που θα ήθελες να το κερδίσει και καλή επιτυχία! ????Το Giveaway θα γίνει με κλήρωση στις 26/4 στο Instagram Live που έρχεται! #giveaway #enkouli #coffee #ενκουλι #doubletap #competition #tagafriend

A post shared by Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) on

 

View this post on Instagram

 

Γεία σας, επειδη βλέπω οτι ζητάτε παρα πολλοι πληροφορίες για το αν πωλείται το ποτήρι μου κάπου! Μπορω να σας πώ οτι επειδη είμαι στην διαδικασία να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα του “εν κουλί” , οποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ποτήρι, ειναι η καλυτερη ποιοτητα που μποροσα να βρω και γίνεται μεσω της εταιριάς που συνεργάζομαι @gotshirtscy , στην Κύπρο, και γίνεται μεσω παραγγελίας εδω ( https://www.gotshirtscy.com/collections/custom-collection-4/products/en-kouli-stainless-steel-cup-with-straw ) για να ετοιμαστούν! Οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει και προσωπικο μήνυμα για να του πω περισσοτερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την αποστολή-παραλαβή Κυπρο και Ελλαδα!

A post shared by Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) on

Εσύ θα το αγόραζες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending