fbpx

Game of Thrones: Αυτός είναι ο μισθός που παίρνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς!

Μετά την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 8ης season της (ίσως) top σειράς Game of Thrones, δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι άλλο! Winter is finally here και φαίνεται πως το παιχνίδι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό!

Το τοίχος έπεσε και οι νεκροί ξεκίνησαν την πορεία τους προς τους ζωντανούς… Ποιος θα καθίσει τελικά στον περιζήτητο θρόνο και θα διοικήσει τα 7 βασίλεια; Πολλά τα ερωτήματα, που ευτυχώς θα απαντηθούν σε αυτό τον κύκλο, αφού είναι και ο τελευταίος!

Το cast αυτής της παραγωγής αποτελείται από εκατοντάδες άτομα… πρωταγωνιστές, κομπάρσους, συνεργείο κ.λπ. Έχει χαρακτηριστεί ως η δημοφιλέστερη σειρά του κόσμου, γι’ αυτό και τα λεφτά που ξοδεύονται, αλλά και αυτά που εισπράττουν είναι πολλά… πάρα πολλά!

Όσοι από τους κύριους πρωταγωνιστές κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανοί και έφτασαν μέχρι και το τελευταίο season, κάθε εβδομάδα που βγαίνει ένα καινούριο επεισόδιο ο τραπεζικός τους λογαριασμός αυξάνεται κατά πολύ. Το νούμερο αυτό είναι εξαψήφιο!

1
Και ο μισθός αυτών είναι…

Η μητέρα των δράκων “Daenerys” (Εμίλια Κλαρκ), ο προβληματισμένος “Jonh Snow” (Κιτ Χάρινγκτον), ο πανέξυπνος νάνος “Tyrion” (Πίτερ Ντίνκλατζ), η πιο μισητή γυναίκα αυτής της σειράς “Cersei” (Λένα Χίντεϊ) και ο γοητευτικός αδερφός-εραστής της “Jamie” (Νίκολαϊ Κόστερ Βαλντάου) είναι οι lucky 5 που αμείβονται για κάθε επεισόδιο με 500.000 χιλιάδες δολάρια ο κάθε ένας!

Ναι ναι… καλά διάβασες. Και αν δεν είσαι καλός στα μαθηματικά θα σε βοηθήσω εγώ. Την season που πέρασε (7η) πήραν συνολικά 3.5 εκατομμύρια δολάρια ο κάθε ένας ξεχωριστά!

hiptoro.com

Με τόσα λεφτά, η Khaleesi μπορεί να αγοράσει ακόμα πιο πολλούς δράκους και η Cersie μπορεί να ενισχύσει τον στρατό της με πιο πολλούς στρατιώτες και ελέφαντες (που τους έχει απωθημένο) για να κρατήσει τον θρόνο.

Τα λεφτά στο εξωτερικό φαίνεται ότι είναι πολλά! Εσύ βλέπεις GoT; Πιστεύεις ότι τα αξίζουν; Πες μας την άποψη σου στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending