fbpx

Γιατί οι όμορφες και έξυπνες κοπέλες είναι για καιρό single; Μάθε τους λόγους!

Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας! Πολλές φορές ίσως, μπαίνουμε σε μία σχέση για την εμπειρία, είτε επειδή προσπαθούμε να βρούμε τι είναι αυτό που τελικά ψάχνουμε.

Από κάθε σχέση, κάτι θα πάρουμε, και ίσως μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι είναι αυτό που ζητάμε απο μία σχέση, αν δεν το έχουμε ανακαλύψει ήδη.

Πολλές όμορφες, αλλά και έξυπνες κοπέλες, καταλήγουν μερικές φορές να είναι καιρό μόνες τους! Ίσως να βλεπεις κάποιους να αναρωτιούνται, “πώς γίνεται μια τόσο ωραία κοπέλα να είναι μόνη της;” Και όμως, μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους!

Πάμε να δουμε κάποιους από αυτούς:

1
Δεν θα βγει με κάποιον απλά για να βγει ραντεβού

Freepik.com

Αυτού του είδους οι κοπέλες δεν θέλουν να σπαταλούν τον χρόνο τους δεξιά και αριστερά σε άσκοπα ραντεβού.

Για να βγουν ραντεβού, πρέπει να υπάρχει έστω και κάτι στην ατμόσφαιρα που να “προϋποθέτει” ότι κάτι γίνεται εδώ! Μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα για παράδειγμα!

Θα βγουν ραντεβού, μόνο αν νιώσουν κάτι διαφορετικό με το συγκεκριμένο άτομο, και ότι μπορεί ίσως να προκύψει μία μακροχρόνια σχέση! Μπορείς να το πεις και ένστικτο!

2
Έχει υψηλές προσδοκίες

Freepik.com

Πολλές κοπέλες, ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και τι αναζητούν απο μία σχέση. Ψάχνουν τον ιδανικό άντρα που να ταιριάζει στις προδιαγραφές τους, και δεν είναι διατεθειμένες να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο! 

Ξέρουν τι αξίζουν, και ψάχνουν έναν άντρα που θα μπορεί να τους προσφέρει όλα αυτά που ονειρεύονται!

Αν δεν βρουν αυτό που ψάχνουν, προτιμούν να μείνουν μόνες τους, παρά να ξεκινήσουν κάτι μέτριο.

3
Δεν ψάχνει κάποιον να της γεμίσει τα κενά

Freepik.com

Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, δεν θα ψάξει να βρει κάποιον άντρα απλά και μόνο για να της γεμίσει τα κενά που υπάρχουν στη ζωή της.

Θα ξέρει πολύ καλά πώς να αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν και να στέκεται στα πόδια της! Θα είναι ανεξάρτητη!

Έτσι, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα σε μία σχέση, απλά και μόνο για να βρει κάποια στήριξη.

4
Ξέρει τι θέλει

Freepik.com

Αρκετές κοπέλες, δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν σε μία σχέση και το ψάχνουν. Αυτό δεν είναι κακό. Όμως, υπάρχουν και οι κοπέλες, που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, γι’ αυτό και τις βλέπεις κάποιες φορές να είναι καιρό μόνες τους (δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν).

Επειδή ξέρουν τι θέλουν, δεν θα συμβιβαστούν εύκολα με κάτι που δεν τις καλύπτει, οπότε προτιμούν να μένουν μόνες τους!

Αν ανήκεις στην κατηγορία που ξέρεις τι θέλεις, όμως δυσκολεύεσαι να το βρεις, μην ανησυχείς! Όταν το ανακαλύψεις, θα είναι κάτι ιδιαίτερο! Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!

Εσύ με ποια κατηγορία ταυτίστηκες, αν είσαι καιρό μόνη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending