fbpx

Η γκολάρα του Messi είναι το κάτι άλλο από τις κερκίδες του Camp Nou! (video)

Το Barcelona-Liverpool για τα ημιτελικά του Champions League χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως “το ματς της χρονιάς” για το 2019.

Από τη μια είχαμε Messi-Suarez, από την άλλη Salah-Mane, αλλά και πέρα από τα ονόματα blaugrana και reds είναι 2 από τις ομάδες που απολαμβάνεις να βλέπεις με το συναπάντημα τους να αφήνει μεγάλες υποσχέσεις.

Υποσχέσεις που στο πρώτο ματς εκπληρώθηκαν πλήρως, αφού από τη μια είδαμε την Barcelona να έχει σχεδόν δολοφονική ακρίβεια μπροστά από το αντίπαλο τέρμα και από την άλλη, τη Liverpool, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση χωρίς να μπορεί να σκοράρει.

Αυτός που συγκέντρωσε, ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας ήταν, όπως σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Barcelona, o “εξωγήινος” Lionel Messi.

Ο εκπληκτικός Lio, που 15 χρόνια πριν σκόραρε το 1ο τέρμα της καριέρας του, με τα 2 τέρματα που σημείωσε έφτασε τα 600 τέρματα στην καριέρα του, με το 600ο του να ήταν και ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό έργο τέχνης.

Ο Αργεντινός με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, αναγκάζοντας ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να υποκλιθεί ξανά στο μεγαλείο του.

Όσο όμορφο και αν σου φάνηκε όμως μέσα από τον τηλεοπτικό φακό, δεν συγκρίνεται με αυτό που είδαν όσοι βρέθηκαν την Πρωτομαγιά στις κερκίδες του “Camp Nou”.

Ευτυχώς, μερικοί ήταν αρκετά προνοητικοί για να βγάλουν video και για μας τους “κοινούς θνητούς”, video που μπορείς να δεις πιο κάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@leomessi ⚽️???? #golazo Via:@yusselh,@mrstay2fresh from the stands…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Football Soccer Futbol (@rldesignz) στις

Κάθε άλλο παρά τυχαίο δεν είναι που οι φίλοι της Barcelona παραμιλούν συνέχεια “Messi, Messi, Messi”, έτσι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending