fbpx

Be A #UCLanian for a Day με τον «φακό» των φοιτητών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, μας εντυπωσιάζει συχνά με τις πρωτότυπες ιδέες και ενέργειες που κάνει!

Εκτός από το γεγονός ότι αν σπουδάζεις εκεί, αποκτάς 2 πτυχία – από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK – με διεθνή αναγνώριση, έχεις την ευκαιρία να ζήσεις σε ένα πανεπιστήμιο που είναι συνεχώς δίπλα σου και σου δίνει “positive vibes” κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής!

Αυτή τη φορά, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus μας εντυπωσίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram! Φοιτητές παρουσιάζουν την καθημερινότητά τους μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του πανεπιστημίου (WOW!), κάτω από το concept Be a #UCLanian for a Day.

Δηλαδή, φοιτητές κάνουν Instagram take over όπως λέγεται, και μας δείχνουν πώς περνούν μια συνηθισμένη τους μέρα στον χώρο του πανεπιστημίου, μέσω χαλαρής αλλά και χιουμοριστικής διάθεσης!

Δες πιο κάτω πώς έγιναν #UCLanian for a day οι φοιτητές του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus:

1
Highlight Stories από τη φοιτήτρια Κλειώ Αριστείδου

Αρχή στο concept Be a #UCLanian for a day έκανε η φοιτήτρια Κλειώ Αριστείδου, που σπουδάζει Νομική στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Η Κλειώ μας έδειξε μέσα από το Instagram take-over, πώς ξεκινά και πώς τελειώνει τη μέρα της!

Μέσα από τα stories της Κλειώς, είδαμε στιγμές από τα μαθήματα και τις παρουσιάσεις που είχε, και καταλάβαμε ότι δεν αποχωρίζεται τον καφέ της! Όπως καταλάβαμε, η Κλειώ αφιερώνει αρκετές ώρες στο πρώτο Εικονικό Δικαστήριο στην Κύπρο. Το Εικονικό Δικαστήριο έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει, όχι μόνο την εμφάνιση και το αποτέλεσμα μιας πραγματικής αίθουσας δικαστηρίου, αλλά και το δικαστήριο του μέλλοντος.

Φυσικά, δεν έλειπαν τα διαλείμματα στην καφετέρια. αλλά και στιγμές με συμφοιτητές της για διάβασμα! Όλα μέσα από μια χαλαρή και fun σκοπιά.

Και αφού έρχονται εξετάσεις, όπως έγραψε η Κλειώ, πήγε και από τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου που ήταν γεμάτη, ενώ αυτό που ξεχωρίσαμε όταν βράδιασε, ήταν το ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι του πανεπιστημίου! Αξίζεις να δεις τα stories της Κλειώς ΕΔΩ!

2
Highlight Stories από τον φοιτητή Αντρέα Μακρή

Συνέχεια στο concept Be a #UCLanian for a day έδωσε ο ποδοσφαιριστής και φοιτητής Αντρέας Μακρής που σπουδάζει στο πρόγραμμα BSc Sport & Exercise Science του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Ο Αντρέας μας έδειξε, μεταξύ άλλων, πώς κατέφθασε στο πανεπιστήμιο από την Λεμεσό όπου μένει, μάθαμε ότι το αγαπημένο του μέρος είναι η καφετέρια ενώ είδαμε στιγμές με τους συμφοιτητές του στους διαδρόμους του πανεπιστημίου πριν από τις διαλέξεις! Μπορείς να δεις τα stories από τη μέρα του Ανδρέα ΕΔΩ!

Αναμένουμε ποιος θα είναι ο επόμενος φοιτητής που θα γίνει #UCLanian for a day για να μάθουμε ακόμα περισσότερα για τη φοιτητική ζωή εκεί!

3
Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις για τους φοιτητές

Μέσα από τα stories των φοιτητών, εκτός από την φοιτητική χαλαρή διάθεση, κρατήσαμε και το ευχάριστο περιβάλλον και τις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Αν θες κι εσύ να δεις πώς μοιάζει ο κάθε χώρος, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο 360° virtual tour που υπάρχει στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου. Μπορείς δηλαδή να δεις όλους τους χώρους του πανεπιστημίου όπως τις καφετέριες, τα αμφιθέατρα, τη βιβλιοθήκη, τα εργαστήρια, τις φοιτητικές εστίες κ.ά., σαν να βρίσκεσαι εκεί!

Για να βλέπεις ό,τι νέο και ενδιαφέρον ανεβάζουν στο Instagram οι φοιτητές του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, κάνε follow το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending