fbpx

5 λόγοι για να διοργανώσεις ένα αξέχαστο house party αυτές τις μέρες!

Θέλεις να κάνεις party, να καλέσεις κόσμο σπίτι (έστω και αυτούς τους λίγους που επιτρέπουν τα μέτρα) και ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία;

Σου έχουμε τους 5 καλύτερους λόγους για να διοργανώσεις το πιο τέλειο party στο σπίτι σου αυτήν την περίοδο!

Δες τους πιο κάτω:

1
Βραδιά Eurovision

metro.co.uk/Getty Images

Ετοιμάσου! 18 & 20 Μαΐου οι 2 Ημιτελικοί και 22 Μαΐου ο μεγάλος τελικός της Eurovision. Φαντάζομαι θα σου άρεσε πολύ να την παρακολουθήσεις παρέα με φίλους.

Θα παραγγείλεις πίτσες για όλους, μαζί με μπύρες και θα καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ. Θα αποθεώσετε φυσικά την Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo”.

Θα σχολιάζετε τις στυλιστικές (και όχι μόνο) εμφανίσεις των διαγωνιζομένων, που είναι συνήθως εκκεντρικές και θα περιμένετε με αγωνία τα αποτελέσματα 😉

2
Βραδιά Champions League

Αν στην παρέα σας υπάρχουν ποδοσφαιρόφιλοι θα θέλουν 100% να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια Champions League με κορυφαίες ομάδες να ανταγωνίζονται.

Οι μπύρες δεν πρέπει να λείπουν και πάλι από το σπίτι σου, καθώς επίσης θα μπορούσες να ετοιμάσεις και τσιμπήματα για τους φίλους σου.

3
Βραδιά με Επιτραπέζια

Τα επιτραπέζια είναι ένας από τους καλύτερους λόγους να κάτσεις σπίτι! Είναι διασκεδαστικά και ελκύουν το ενδιαφέρον όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μάζεψε όλα τα επιτραπέζια που έχεις, πες στους φίλους σου να φέρουν και τα δικά τους και διασκεδάστε παίζοντας όλοι μαζί. Θα σου πρότεινα το UNO, το taboo, την παντομίμα και φυσικά το νέο Pictionary Air!

4
Βραδιά Καραόκε

Είτε είστε καλοφωνάρηδες με την παρέα σου, είτε όχι, είναι βέβαιο ότι θα διασκεδάσετε με μια βραδιά καραόκε.

Θα κάνετε τα ντουέτα σας, τα χορευτικά σας και θα γελάσετε μέχρι δακρύων. Στο τέλος θα ψηφίσετε νικητή τον καλύτερο!

5
Βραδιά με sushi

Μαζευτείτε σε ένα σπίτι με τους φίλους σου και παραγγείλτε διαφόρων ειδών sushi. Μην μου πεις ότι δεν σου αρέσουν! Α-πο-κλεί-ε-ται. Κάτι θα βρεις που θα αρέσει σε όλους!

Βάλτε χαλαρή μουσική, κουβεντιάστε, γελάστε και χαλαρώστε με τα φιλαράκια σου.

Εσύ τι από τα πιο πάνω θα διάλεγες για ένα party στο σπίτι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending