fbpx

Έρχονται τα PASP Football Awards 2019!

Τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά βραβεία στην Κύπρο, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 16 Μαΐου στο Royal Hall στη Λευκωσία, με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση!

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές και προπονητές του κυπριακού πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19, καθώς και η αθλητική και ποδοσφαιρική ηγεσία της Κύπρου, θα βρίσκονται στο Royal Hall στη Λευκωσία, την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 20:30, δίνοντας για άλλη μια χρονιά λάμψη στα ετήσια βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.). Πρόκειται για τα σημαντικότερα ετήσια ποδοσφαιρικά βραβεία στην Κύπρο, όπου οι σταρ του αθλήματος στο νησί μας λαμβάνουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Η τελετή θα μεταδοθεί και φέτος ζωντανά από την Primetel, σε ανοικτή μάλιστα ζώνη, και διαδικτυακά μέσω live streaming από το www.alfasports.tv ,δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλο το κοινό να παρακολουθήσει τα βραβεία, από την τηλεόραση, το smartphone ή το tablet.

Τα PASP Football Awards της σεζόν 2018-19 βρίσκονται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ). Οι φετινοί χορηγοί της εκδήλωσης (και σημαντικοί υποστηρικτές του ΠΑ.Σ.Π.!) είναι οι UNICARS, STOIXIMAN, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Lander Polar Ice Gel, Buffalo Wings & Rings Restaurant και τα Υγιεινά Έτοιμα Γεύματα YUMMO.

Στα PASP Football Awards 2019 θα αναδειχθεί ο MVP του φετινού πρωταθλήματος, ο κορυφαίος ξένος, ο κορυφαίος Κύπριος και ο καλύτερος προπονητής. Θα βραβευτεί και η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, με σύστημα 4-3-3. Ο ΠΑ.Σ.Π. θα βραβεύσει τους κορυφαίους που ανέδειξαν με την ψήφο τους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των δώδεκα ομάδων της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με την ατομική τους απόδοση στη σεζόν.

Πέραν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στιγμές αποτελούν, η ανάδειξη του κορυφαίου γκολ και της καλύτερης απόκρουσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, του βραβείου «Χρυσά Γάντια», όπως και του πολύ σημαντικού Βραβείου Ήθους. Πρόκειται για στιγμές που προκαλούν πολύ συχνά θαυμασμό ή/και συγκίνηση!

Τα PASP Football Awards είναι εκδήλωση επίσημης ενδυμασίας, με τους σταρ του κυπριακού πρωταθλήματος, συνοδευόμενοι από το έτερο του ήμισυ, να περνάνε από το κόκκινο χαλί κατά την άφιξη τους στο Royal Hall, εκεί όπου τους περιμένουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι. Πριν την αίθουσα της τελετής, θα υπάρχει και ειδικός χώρος για flash interviews, με τη διαδικασία να μεταδίδεται ζωντανά σε live streaming από την AlfaSports.TV. Από το χώρο συνεντεύξεων θα περάσουν νυν αστέρες του πρωταθλήματος, βετεράνοι ποδοσφαιριστές, η ηγεσία του αθλητισμού, ομοσπονδιακοί προπονητές και άλλοι.

Τα επίσημα hash-tags της βραδιάς για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα: #PASPawards & #FromPlayersForPlayers

Η διοργάνωση ποδοσφαιρικών βραβείων ξεκίνησε το 2008, με τις τότε εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα υπό την αιγίδα του ΠΑ.Σ.Π. αλλά με διοργανωτή άλλους φορείς. Ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση της τελετής βραβεύσεων από τη σεζόν 2014/15 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ανεβάζοντας κάθε χρόνο το επίπεδο και τη λάμψη της βραδιάς.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending