fbpx

Έρχεται το reunion των «ONE»: Όσα δημοσίευσαν οι τραγουδιστές του συγκροτήματος!

Άκουγες κι εσύ το συγκρότημα «ONE» πριν κάποια χρόνια; Σε περίπτωση που δεν το είχες δει, πρόσφατα ο Φίλιππος Κωνσταντίνος είχε αναρτήσει μια συγκινητική φωτογραφία για τα 20χρονα μετά τη δημιουργία του συγκροτήματος.

Αρκετοί ήταν οι fans που αποζητούσαν ένα reunion του επιτυχημένου συγκροτήματος, ειδικά μετά το συγκεκριμένο post. Σε πρόσφατο post του, ο Φίλιππος Κωνσταντίνος φωτογραφήθηκε με όλο το band, γράφοντας το εξής:

Δεν είχα καμία αμφιβολία για την αγάπη και την ανταπόκρισή των φανς για την βραδιά που ετοιμάζεται στο Shamone, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά συγκινητικό! Ένα “ευχαριστώ” βεβαίως είναι λίγο, και μια εμφάνιση ΔΕΝ θα είναι αρκετή, το μόνο σίγουρο!

Μιας και η Eurovision 2019 έχει πλησιάσει (ποιος μπορεί να ξεχάσει την ξεχωριστή τους εμφάνιση με το “Gimme” το 2002;!) ευκαιρία να κάνουν το reunion τους αυτή την εβδομάδα!

Μάθε λοιπόν πως στις 15 Μαΐου 2019, το αγαπημένο μας συγκρότημα «ONE» θα κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα, σε ένα ανεπανάληπτο Eurovision Party! Όπως ανακοίνωσε και το Shamone Club:

Eurovision Party 2019 με επικό Reunion των ONE ! 20 χρόνια μετά την ίδρυση του πρώτου boy band της Ελλάδας, οι ONE επιστρέφουν για μία και μοναδική εμφάνιση στο καθιερωμένο Eurovision Party του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στο Shamone στις 15 Μαΐου! Gimme your lovin’ ????

Δεν κρύβεται η χαρά και ο ενθουσιασμός στις φωτογραφίες και το video που δημοσίευσαν. Ήταν όλοι παρόντες: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Δημήτρης Χανιώτης, Αργύρης Ναστόπουλος και Πάνος Τσερπέ!

Δες πιο κάτω όσα δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram:

We are ONE! Θα ήθελες να τους δεις κι εσύ από κοντά; 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending