fbpx

Eurovision 2019: Τα highlights που ανυπομονούμε να δούμε στη φετινή διοργάνωση!

Ο θεσμός της Eurovision 2019 είναι γεγονός! Ετοιμάστηκες να απολαύσεις τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, με θέμα τη μουσική;

Όλα τα βλέμματα των Eurofans είναι στραμμένα στο Tel Aviv, για τους 2 Ημιτελικούς (14 & 16 Μαΐου) και τον μεγάλο Τελικό (18 Μαΐου).

Ας δούμε τα πιο αξιοσημείωτα που θα συμβούν στη φετινή Eurovision:

1
Έρχεται η Μαντόνα!

Ναι, είναι γεγονός η συμμετοχή της Μαντόνα στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής. Πρόκειται για μια ασυνήθιστα μεγάλη εμφάνιση από τα πρότυπα του ευρωπαϊκού διαγωνισμού και τη χρηματοδότηση που φτάνει το 1.3 εκ. δολάρια!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εταιρεία παραγωγής Live Nation Israel, η Μαντόνα θα εμφανιστεί στον τελικό της διοργάνωσης, στις 18 Μαΐου.

Θα ακούσουμε από αυτήν 2 τραγούδια, ένα από αυτά από το νέο άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

2
Παλιοί συμμετέχοντες της Eurovision

Την εμφάνιση τους στη σκηνή θα κάνουν μερικά ονόματα που συμμετείχαν παλαιότερα στη Eurovision και προκάλεσαν πανικό.

Μια εξ αυτών είναι η Ελένη Φουρέιρα, όπου πέρσι κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο με το “Fuego“.

Την υπόλοιπη ομάδα αποτελεί η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Νέτα, Κοντσίτα Βουρστ, Μονς Σέλμερλοβ και Βέρκα Σερντιούτσκα ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο ο τελευταίος εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

3
Η παράξενη συμμετοχή της Πορτογαλίας

Παράξενη αποτελεί η συμμετοχή της Πορτογαλίας, με τον Conan Osiris να ερμηνεύει το τραγούδει “Telemóveis“. Αν και δεν βρίσκεται στην κορυφή των στοιχημάτων, χαρακτηρίστηκε ως ένα ξεχωριστό τραγούδι, από έναν εκκεντρικό ερμηνευτή.

Ο Conan Osíris είναι πρώην εργαζόμενος σε… sex shop και σκοπός του είναι να αμφισβητήσει τη μουσική.

Ο Conan θα βρίσκεται στη σκηνή μαζί με έναν χορευτή, φορώντας πράσινες στολές και με τον τραγουδιστή να φοράει ένα παράξενο κόσμημα στο πρόσωπο.

4
Το καινούριο λογότυπο και η θεματική για την Eurovision 2019

Το λογότυπο της φετινής Eurovision αποτελείται από 3 τρίγωνα που σχηματίζουν ένα αστέρι από χρυσό.

Σύμφωνα με τον Ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ ΚΑΝ:

Το τρίγωνο, ένα από τα πιο παλιά σχήματα του κόσμου, είναι ένα σύμβολο που το βρίσκεις παντού στην τέχνη, τη μουσική, την κοσμολογία και τη φύση αναπαριστώντας τη σύνδεση και τη δημιουργικότητα. Καθώς τα τρίγωνα ενώνονται, γίνονται μία νέα οντότητα, που αναπαριστά τον απέραντο έναστρο ουρανό, καθώς τα αστέρια του μέλλοντος ενώνονται στο Τελ Αβίβ για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019″.

Το σλόγκαν του διαγωνισμού είναι “Dare To Dream” και συμβολίζει την ενσωμάτωση, τη διαφορετικότητα και την ενότητα, που αποτελούν τις βασικές αξίες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

5
Το φαβορί και η αλλαγή στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, η Ολλανδία με τον Duncan Laurence και το τραγούδι “Arcade“, αναμένεται να είναι η νικήτρια χώρα. Ενώ, την 2η και 3η θέση συμπληρώνουν, η Ρωσία με τον Sergey Lazarev και το “Scream” και η Ιταλία με τον Mahmood και το “Soldi“.

Η πεντάδα κλείνει με το Αζερμπαϊτζάν με τον Chingiz, με το “Truth” και τη Σουηδία με τον John Lundvik και “Too Late For Love“. Η Κύπρος και Ελλάδα κατατάσσονται στην τελική 10άδα του Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Τέλος, η αγωνία θα πιάσει… ταβάνι! Ενώ μέχρι πέρσι, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ξεκινούσε από την χώρα που έχει ψηφιστεί λιγότερο από τους τηλεθεατές, φέτος θα ξεκινά από την χώρα που τερμάτισε τελευταία στη βαθμολογία των κριτικών επιτροπών.

Εσύ ποιος λες να είναι ο φετινός νικητής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending