fbpx

MAIC: 3 λόγοι για να αποκτήσεις την «έξυπνη βοηθό» της MLS που μιλάει ελληνικά!

Η τεχνολογία, τις τελευταίες δεκαετίες, αναβαθμίζεται συνεχώς με καινούριες και πρωτοποριακές λύσεις, που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Μια τέτοια τεχνολογία είναι οι έξυπνες συσκευές τεχνητής νοημοσύνης ή αλλιώς digital assistants (ψηφιακοί βοηθοί).

Οι ψηφιακοί βοηθοί, που είναι αδιαμφισβήτητα η τεχνολογία του μέλλοντος, μπαίνει σιγά-σιγά στα σπίτια μας και στην Κύπρο! H MLS δημιούργησε την MAIC, μια έξυπνη συσκευή τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες, να απαντήσει σε ερωτήσεις καθώς και να προσφέρει ψυχαγωγία.

Η «έξυπνη βοηθός» MAIC που μιλάει ελληνικά, έρχεται στη μορφή ενός smart display και μπορείς να τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Cyta!

Απόκτησέ την τώρα με μόνο €8/ μήνα για 24 μήνες με Cytanet Internet Home!

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η MAIC:

1
Φωνητικές εντολές που θα σου λύσουν τα χέρια!

Στόχος της ΜΑΙC είναι να κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Η MAIC, μέσω της HD smart display μεγέθους 7″, δέχεται εντολές και απαντάει σε ερωτήσεις.

Για παράδειγμα, η MAIC είναι μπορεί να σου βρει συνταγές φαγητού, να συλλέξει πληροφορίες για την αγαπημένη σου τηλεοπτική σειρά, να μάθει τις ώρες λειτουργίας του αγαπημένου σου εστιατορίου, να σε θυμίσει για επερχόμενα γενέθλια, να ρυθμίσει υπενθυμίσεις/ξυπνητήρι και να βρει την πλησιέστερη καφετέρια!

Η συσκευή συνδέεται μέσω Wi-Fi στο διαδίκτυο, όπου υπάρχει συνεχής αυτόματη αναβάθμιση και εμπλουτισμός της με νέες δυνατότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε ηλικία και υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα σε προφορικό και γραπτό διάλογο.

Με την MAIC μπορείς να κάνεις κανονικό διάλογο αφού έχει «συναισθήματα», έχει χιούμορ, χαμογελάει, χαίρεται και θυμώνει… είναι μια “έξυπνη βοηθός”!

2
Επιλογές για ψυχαγωγία!

Με την MAIC θα έχεις και πολλές επιλογές και σε θέματα ψυχαγωγίας. Πλέον, έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική (ελληνική και ξένη), αφού η MAIC υποστηρίζει πλήρως το app Spotify.

Αν είσαι φανατικός του Netflix και παρακολουθείς σειρές και ταινίες με τις ώρες, τότε με την MAIC δεν θα χάσεις ούτε λεπτό από την αγαπημένη σου σειρά, αφού υποστηρίζει και Netflix.

Επιπρόσθετα, η MAIC μπορεί να βρει ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο, να αναπαράγει βίντεο, να δείξει κινούμενα σχέδια, και να πραγματοποιήσει video κλήσεις μέσω της μπροστινής κάμερας 8MP!

3
Η MAIC είναι άμεσα διαθέσιμη σε ειδική τιμή!

Αν και η τιμή πώλησης της συσκευής είναι €249, η Cyta σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις την MAIC στην ειδική τιμή των €192, χωρίς οποιοδήποτε αρχικό κόστος και με αποπληρωμή της σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των €8! Αρκεί να έχεις ένα από τα προϊόντα Internet Home της Cytanet.

Μάθε ΕΔΩ περισσότερα και απόκτησε την MAIC από τα καταστήματα Cyta!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending