fbpx

Eurovision 2019: Θα αλλάξει κάτι στην εμφάνιση της η Tamta στον Μεγάλο Τελικό; (videos)

Είναι δεδομένο πως από το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου, όλη η Κύπρος είναι περήφανη για τη φετινή της συμμετοχή στη Eurovision 2019 και την Tamta που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο Τελ Αβίβ!

Η εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν εντυπωσιακή, με ένα super sexy style και wet look στα μαλλιά, ξεσηκώνοντας (ως 1η εμφάνιση του Α’ Ημιτελικού) το κοινό με το τραγούδι «Replay»!

Ήδη τη χαρακτήρισαν (και στο Ισραήλ) fashion icon της φετινής διοργάνωσης. Η Tamta φόρεσε ένα κορμάκι, ζακέτα και παπούτσια – όλα φτιαγμένα από πλαστικό και καθόλου ύφασμα.

Ο Τάσος Τρύφωνος σχολίασε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “το Πρωινό” και στη Φαίη Σκορδά, για μια ενδεχόμενη αλλαγή τη βραδιά του Τελικού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποια αλλαγή στην εμφάνιση της Tamta, χωρίς να επεξηγεί αν πρόκειται σε εμπλουτισμό ή διαφορετικό look απ’ όσα είδαμε στον Α’ Ημιτελικό.

Η Tamta δήλωσε:

Όχι δεν έχω ακούσει κάτι. Θα υπάρχουν κάποιες μιρκοαλλαγες που δύσκολα μπορεί να καταλάβετε. Με το ίδιο ρούχο θα βγω και δεν αλλάζουμε κάτι ουσιαστικό, απλά θα προσπαθήσουμε να καλυτερεύσουμε λεπτομέρειες. Μου κάνει εντύπωση γιατί το κάνω συνεχώς. Για το effect το κάναμε.”

Δες τα πιο κάτω videos με τις δηλώσεις του Τάσου Τρύφωνος και της Tamta:

Στην εκπομπή Το Πρωινό:

Στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”:

Εσύ τι νομίζεις ότι θα δούμε το Σάββατο 18 Μαΐου στον Μεγάλο Τελικό της φετινής Eurovision;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending