fbpx

Αυτοί είναι οι κύριοι ανταγωνιστές-φαβορί της Tamta στη Eurovision 2019!

Μετά και τον Β’ Ημιτελικό, αρκετά είναι όσα ακούγονται για τον αναμενόμενο νικητή της Eurovision 2019!

Προγνωστικά, στοιχήματα και πιθανές προβλέψεις για τη χώρα που πρόκειται να νικήσει στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision είναι όσα επικρατούν τις τελευταίες μέρες, ειδικά μεταξύ των Euro-fans!

Ειδικά στα πιο πρόσφατα στοιχήματα, η Κύπρος και η Ελλάδα δεν βρίσκονται στις υποψήφιες αυτές χώρες που διεκδικούν τη φετινή νίκη! Συγκεκριμένα, αναμένεται η Κύπρος να καταλάβει τη 14η θέση και η Ελλάδα την 15η.

Δες πιο κάτω ποιες χώρες είναι φαβορί για να νικήσουν στη Eurovision 2019 (με σειρά κατάταξης):

1
Ολλανδία – Duncan Laurence

Ο Duncan Laurence ήδη είχε αρέσει στο κοινό πριν καν την εμφάνιση του στον Β’ ημιτελικό της Eurovision.

Το σκηνικό, με τις μπλε αποχρώσεις, σε συνδυασμό με την ερμηνεία του στο πιάνο, έκαναν απλά μια εντυπωσιακή ερμηνεία και εμφάνιση.

Γι’ αυτό είναι και ψηλά σε όλα τα προγνωστικά που τον θέλουν να παίρνει τη νίκη!

2
Αυστραλία – Kate Miller-Heidke

Λόγω της ιδιαιτερότητάς του, το συγκεκριμένο τραγούδι, πριν τις πρόβες του διαγωνισμού, ήταν αρκετά χαμηλά στα προγνωστικά (είναι pop opera). Αυτό άλλαξε μετά την παρουσία του στον Α’ Ημιτελικό!

Η σκηνική εμφάνιση της Kate Miller-Heidke, και όσων την συνόδευσαν, ήταν εντυπωσιακή. Έμοιαζαν να αιωρούνταν στο… διάστημα, ειδικά και με τη βοήθεια των γραφικών. Δεν είναι τυχαίος εξάλλου ο τίτλος «Zero Gravity».

3
Σουηδία – John Lundvik 

Ο John Lundvik θυμίζει τον John Legend’s που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς με την ερμηνεία του. Είναι και στιχουργός, και εκτός από τη δική του συμμετοχή “Too Late For Love“, έγραψε και το τραγούδι για τη συμμετοχή του Ην. Βασιλείου (Bigger Than Us).

4
Ελβετία – Luca Hänni

Μία ακόμη συμμετοχή, παρόμοια με το δικό μας περσινό Fuego, έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο τραγουδιστής της Ελβετίας εμφανίστηκε στη σκηνή με μαύρο σύνολο και χορεύτριες με κόκκινα ρούχα και εκρηκτική διάθεση.

Εντυπωσιακά χορευτικά και catchy ρυθμό στο τραγούδι, κέρδισε την προσοχή όλων!

5
Αζερμπαϊτζάν – Chingiz 

Ένα από τα μεγάλα φαβορί, ο Chingiz, ερμήνευσε το τραγούδι «Truth». Μαζί με 2 ρομπότ στη σκηνή, που τον πλαισίωναν, είχε και στο video wall μια γυναικεία μορφή σε μπλε φόντο.

6
Ρωσία – Sergey Lazarev

Ο τραγουδιστής έκλεψε τις εντυπώσεις, εκπροσωπώντας για 2η φορά τη Ρωσία και είναι ένα μεγάλο φαβορί για να νικήσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Ήξερες ότι το «Scream» είναι μια δυναμική μπαλάντα, σε σύνθεση του Έλληνα συνθέτη, Δημήτρη Κοντόπουλου; Τη σκηνική παρουσία επιμελήθηκε ο επίσης Έλληνας και επιτυχημένος χορογράφος, Φωκάς Ευαγγελινός.

Τι άλλο θα δούμε στη σκηνή της Eurovision;

Ετοιμάσου για special εμφανίσεις, μεταξύ άλλων, από Madonna, Conchita και Ελένη Φουρέιρα!

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής, Madonna, βρίσκεται στο Τελ Αβίβ και θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια της, το «Like a Prayer», αλλά και το νέο της single «Future» feat Quavo.

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί με μια διάφανη ολόσωμη φόρμα στη Eurovision (εντυπωσιακή όπως κάθε φορά)! Θα είναι κεντημένη με πάνω από 250.000 Swarowski!

Θα βρίσκεται στη σκηνή με τους: Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka, τραγουδώντας το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Ακολούθως, οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

Εσένα ποιες είναι οι προβλέψεις για τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2019;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending