fbpx

EXPIRED: Διεκδίκησε μία από τις 12 υποτροφίες ύψους 50% για μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM!

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μεταπτυχιακές σπουδές είτε στο εξωτερικό είτε στην Κύπρο; Μάθε πως μπορείς να σπουδάσεις Κύπρο και να αποκτήσεις διεθνή γνώση από ακαδημαϊκούς από τα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, με καλύτερες προοπτικές εργοδότησης.

Tο CIIM – Cyprus International Institute of Management προσφέρει υποτροφίες αποκλειστικά μέσω του StudentLife.com.cy.

Διεκδίκησε μια από τις 12 υποτροφίες ύψους 50% για μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM!

Θα προσφερθούν 2 μερικές υποτροφίες* ύψους 50% σε κάθε πρόγραμμα.

  • ΜΒΑ (Απαιτούνται 3 χρόνια προϋπηρεσίας)
  • ΜSc in Business Management
  • ΜSc in Human Resource Management & Organisational Behaviour
  • MSc in Financial Services
  • MSc in Business Intelligence & Data Analytics
  • ΜSc στην Εκπαίδευση Ηγεσία & Διοίκηση

*Οι υποτροφίες αφορούν στο ποσό των διδάκτρων και για το ακαδημαϊκό έτος 2019.


1
Σημαντικές Διαφοροποιήσεις για το CIIM:

  • Το CIIM ΜΒΑ ανήκει στα 1% καλύτερα στον κόσμο.
  • To μόνο στην Κύπρο που συνεχίζει και λαμβάνει από το 2015 έως και σήμερα «3 Palmes of Excellence» από την Eduniversal.
  • Το Executive Education Centre κατατάχθηκε 4ο παγκόσμια για το 2018 από το U-Multirank
  • Ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών. Μπορείς να ξεκινήσεις τις σπουδές σου χωρίς να περιμένεις εξάμηνα.
  • Απογευματινά μαθήματα που επιτρέπουν τον αρμονικό συνδυασμό εργασίας, σπουδών και προσωπικής ζωής.
  • Καθηγητές διεθνούς φήμης από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.
  • Δυνατό γραφείο καριέρας, πρακτική εξάσκηση, εύρεση εργασίας.
  • Εγκαταστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

2
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα

CIIM MBA

Το CIIM ΜΒΑ είναι το πρώτο που προσφέρθηκε στην Κύπρο το 1990 και είναι πολύ διαφοροποιημένο από τα άλλα ΜΒΑ σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Η μοναδικότητα του έγκειται και στη διπλή διεθνή αναγνώριση (AMBA, EFMD/EPAS).

Τo CIIM MBA αποσκοπεί στη δημιουργία σύγχρονων καταρτισμένων επιχειρηματιών και ηγετών, που μπορούν να επιτύχουν σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα προσφέρεται μόνο στα αγγλικά και είναι απαραίτητο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν 3 χρόνια προϋπηρεσία*.

*Συμπεριλαμβάνεται η στρατιωτική θητεία

MSc in Business Management

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πρώην ΜSc Management έχει σχεδιαστεί για απόφοιτους οποιουδήποτε κλάδου και παρέχει ιδανικό συνδυασμό γνώσεων και πρακτικής εξάσκησης. Το ΜΒΜ έχει ελκυστικές κατευθύνσεις όπως Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα.

Το MSc in Business Management προσφέρεται μόνο στα αγγλικά και κατατάχθηκε 38ο στη Δυτική Ευρώπη από την Eduniversal για το 2018 ανάμεσα σε πανεπιστήμια όπως το London Business School, Oxford, Nova Warwick κτλ.

MSc in Human Resource Management & Organisational Behaviour

Το πρώτο μεταπτυχιακό στην Κύπρο αμιγώς στο Ανθρώπινο Δυναμικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την απαραίτητη ακαδημαϊκή γνώση και επαγγελματικές δεξιότητες για να επιδιώξουν μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού και έχει την προσυπογραφή των CyHRMA Κύπρου και SHRM Αμερικής (επαγγελματική πιστοποίηση).

Το πρόγραμμα προσφέρεται μόνο στα αγγλικά και κατατάχθηκε 49ο στην Ευρώπη, από την Eduniversal για το 2018, ανάμεσα στους καταταχθέντες να είναι πανεπιστήμια Copenhagen, Bocconi, Warwick, Nova, Imperial College London, Lancaster κτλ.

MSc in Financial Services

Για πτυχιούχους των θετικών επιστημών και των οικονομικών το πιο κατάλληλο και πιο δημοφιλές είναι το Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικά. Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος του Προγράμματος Αναγνώρισης Πανεπιστημίων του Ινστιτούτου CFA, το μοναδικό στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα προσφέρεται μόνο στα αγγλικά και κατατάχθηκε στην 86η θέση παγκοσμίως, από την Eduniversal για το 2018. Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν το Stanford, Yale, Columbia, Pennsylvania, Berkley κτλ.

MSc in Business Intelligence & Data Analytics

To καινοτόμο μεταπτυχιακό MSc in BIDA συνδυάζει τόσο διαχειριστικές όσο και τεχνικές πτυχές γύρω από τον τομέα της επιστήμης των δεδομένων. ‘Έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους υποψηφίους με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στην απόκτηση και αποθήκευση δεδομένων, την επεξεργασία δεδομένων, την ανάλυση δεδομένων, την παραγωγή πληροφοριών και, τέλος, την επιχειρηματική ανάπτυξη των παραγόμενων πληροφοριών με ουσιαστικό και επιτυχημένο τρόπο.

Το πρόγραμμα προσφέρεται μόνο στα αγγλικά και κατατάχθηκε στην 24η θέση στην Ευρώπη, από την Eduniversal για το 2018, ανάμεσα σε Imperial, Warwick, Nova κτλ.

MSc στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση

Το Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση προσφέρει κατάρτιση σε θέματα ηγεσίας και διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων, οργανισμών και επιχειρήσεων. Το πρόγραµµα είναι αναγνωρισμένο από το φορέα διασφάλισης και πιστοποίησης της ποιότητας της ανώτερης εκπαίδευσης – ∆ΙΠΑΕ, από το ΚΥΣΑΤΣ και την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και προσφέρεται μόνο στα ελληνικά.


CIIM – Cyprus International Institute of Management
Nicosia | Limassol
Tel: 77772446
www.ciim.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending