fbpx

Τελικός Κυπέλλου Coca – Cola: Έρχεται η μεγάλη γιορτή!

O 58ος τελικός διεξάγεται στο ΓΣΠ, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 19:00, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ

Ο 58ος τελικός του Κυπέλλου Coca – Cola είναι προ των πυλών, με τη μεγάλη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου να πραγματοποιείται την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 19:00, στο ΓΣΠ, και να υπόσχεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, ρίχνοντας την αυλαία στη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν με πανηγυρικό τόνο.

Η Coca – Cola καλεί το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να παρακολουθήσει τη μεγάλη γιορτή και να απολαύσει μοναδικές στιγμές αθλητοπρέπειας, ευγενούς άμιλλας και θεάματος, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια και μετά το μεγάλο τελικό.

Το Κύπελλο Coca – Cola αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Κύπρου, με την ιδιαίτερη αυτή σχέση της Coca – Cola με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να είναι ίσως η μακροβιότερη στο χώρο, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ευρώπη. Μέσα από την έμπρακτη και πολυεπίπεδη στήριξη που παρέχει εδώ και σχεδόν έξι δεκαετίες, η Coca – Cola δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Κύπριους να ζήσουν απολαυστικές στιγμές, να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις και να γίνουν μάρτυρες αξέχαστων βραδιών.

Η Coca – Cola και η Α/φοι Λανίτη συγχαίρουν όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό θεσμό και ιδιαίτερα τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending