fbpx

Game of Thrones: 5 γκάφες σε σκηνές που θα πρόσεχε ΜΟΝΟ ένας φανατικός της σειράς!

Αν έφτασες κι εσύ στο τέλος της πολυαγαπημένης μας σειράς, με χιλιάδες ανατροπές, θα είχες ίσως μια μικρή απογοήτευση για τα γεγονότα των τελευταίων επεισοδίων. Μας γέμισαν τόσο ερωτηματικά, όσο και εικασίες για το τέλος και τον νόμιμο κάτοχο του θρόνου.

Παρ’ όλη την πλοκή, και την αγωνία, στην επιφάνεια εμφανίστηκαν αρκετές “γκάφες” της σειράς, που ελάχιστοι τις προσέξαμε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Η καθήλωση και το άγχος σε κάθε επεισόδιο είναι και ο κύριος λόγος που δεν τις εντοπίσαμε!

Με αφορμή λοιπόν τη μεγαλύτερη γκάφα του Game of Thrones με το περιβόητο ποτήρι του Starbucks, δημιουργήθηκε ένα είδος πειρασμού για την εξεύρεση περισσότερων λαθών που έχουν γίνει στη σειρά!

Ακολουθούν οι 5 γκάφες του “Game of Thrones” που θα πρόσεχε μόνο ένας φανατικός της σειράς!

1
Το ξεχασμένο ποτηράκι καφέ!

Και ναι! Η μεγαλύτερη γκάφα όλων των επεισοδίων της αγαπημένης μας σειράς, είναι το χάρτινο ποτηράκι του καφέ! Στον 8ο κύκλο της σειράς, το ξεχασμένο κυπελάκι καφέ δεν έμεινε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές! Δεν φαίνεται καλά, γιατί είναι κρυμμένο στις σκιές.

Το πιο τρελό όμως είναι ότι δεν είναι καν της Starbucks! Η Starbucks από αυτή την σκηνή έχει επωφεληθεί το ποσό των 2,3 δισ. δολαρίων, μέσα σε λίγες ημέρες (δωρεάν διαφήμιση). Ήταν απλά ένα άσχετο με την εταιρεία χάρτινο ποτήρι.

Η Sophie Turner, μιλώντας για την Emilia Clarke, ή αλλιώς Mother of dragon, που είχε κατηγορηθεί για το ξεχασμένο ποτήρι ως κύρια υπαίτιος της γκάφας, ανέφερε:

«Τι…. Εγώ δεν πίνω Starbucks. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει, πονηρέ Liam. Το αστείο είναι πως στο Μπέλφαστ δεν υπάρχουν Starbucks. Ποτέ δεν θα δείτε κάποιο μέλος του Game Of Thrones με Starbucks, καθώς ποτέ δεν έχουμε τέτοια. Άλλωστε εγώ δεν πίνω καφέ. Το σπίτι μου είναι γεμάτο με τσάι. Πάω στοίχημα ότι ήταν του Liam. Απλά ρίχνει αλλού τις ευθύνες. Όπως είπα, είναι πονηρός». 

Το μόνο σίγουρο μετά από τη συγκεκριμένη γκάφα, είναι ότι πολλοί fans έχουν απογοητευθεί, καθώς κερδισμένη έχει βγει η Starbucks. Και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι «Ήταν όντως γκάφα;»!

2
Jean και Σακάκι;

Το πρώτο ουσιαστικά λάθος της σειράς στην Season 1, Winter is Coming είναι η παρουσίαση αντικειμένων και ρούχων που δεν συμπίπτουν με την εποχή. Ένα jean και ένα σακάκι σίγουρα δεν θα υπήρχε στην εποχή αυτή.

Όμως αυτή η γκάφα μπορεί να θεωρηθεί μικρότερη από άλλες, εφόσον δεν έγινε αντιληπτή στο βαθμό της γκάφας με το χάρτινο ποτήρι!

3
Ένα καλώδιο ενός φορητού υπολογιστή 

Στη Season 5, στο επεισόδιο Mother’s Mercy ο Stannis Baratheon βρίσκεται στο χιονισμένο έδαφος, με ένα καλώδιο ενός φορητού υπολογιστή.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το περίεργο δεν είναι μόνο η γκάφα του επεισοδίου και το λάθος του καλωδίου, αλλά ο ίδιος ο ηθοποιός που δεν είχε αντιληφθεί ότι υπάρχει ένα καλώδιο δίπλα απο το πόδι του. 

Η επιθυμία της σειράς να ενώσει τον σύγχρονο κόσμο με την εποχή του θρόνου, δεν κρύβεται!

4
Kings Landing

Γύρω από το τοπίο του King’s Landing, υπάρχει θάλασσα σύμφωνα με το Game of Thrones. Είναι γνωστό πως είναι μια πόλη που περιβάλλεται από νερό – το γνωρίζαμε μέχρι τα τελευταία επεισόδια, όπου μας απέδειξαν το αντίθετο.

Στη Season 8, το νερό εξαφανίζεται, και το Kings Landing φαίνεται σαν ένα ερημικό απομονωμένο μέρος.

5
 Το μπουκάλι με το νερό!

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, μέσα από την έντονη πλοκή αλλά και τα γεγονότα που πολλοί χαρακτήρισαν απογοητευτικά, στη σκηνή εκλογής για το θρόνο, ένα πλαστικό μπουκάλι από νερό δεν μένει απαρατήρητο. Δεν το υπολόγισαν σωστά, για ακόμη μια φορά!

Γράψε σε comment αν είχες παρατηρήσει κι εσύ κάποια από τις πιο πάνω γκάφες της σειράς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending