fbpx

Ballantine’s «True Music»: Το πρωτοποριακό μουσικό project έφτασε και στην Κύπρο!

Η ιστορία του Ballantine’s ξεκίνησε το 1827 και σήμερα είναι το πρώτο ουίσκι στην Ευρώπη, με αναρίθμητα μετάλλια και διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Από τη μέρα δημιουργίας του μέχρι και σήμερα παραμένει πιστό στις αξίες του, έχοντας ως σημείο αναφοράς την αυθεντικότητα. Ο George Ballantine, ο ιδρυτής του δημοφιλούς ουίσκι, είπε “Stay True and Excellence Will Always Be by Your Side.” Το συγκεκριμένο απόφθεγμα αποτελεί οδηγό για το brand και όλες τις δράσεις του. Τόσο όσον αφορά την ποιότητα και τη διαδικασία παρασκευής του, καθώς και για τις κοινωνικές του πρωτοβουλίες.

Το Ballantine’s ακολουθεί πάντα τις πρωτοποριακές αξίες του ιδρυτή του, ο οποίος δεν συμβιβάστηκε ποτέ με κάτι λιγότερο από το καλύτερο, γι’ αυτό και ταξίδεψε στις 4 άκρες της Σκωτίας προκειμένου να εντοπίσει τα καταλληλότερα υλικά για το ουίσκι του. Με γνώμονα τις αρχές που αντιπροσωπεύει, με κεντρικό επικοινωνιακό μήνυμα το Stay True, το Ballantine’s δημιούργησε την πλατφόρμα True Music που απευθύνεται σε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με το brand.

Καλλιτέχνες που είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, παραμένουν αληθινοί, ασυμβίβαστοι και παράγουν αυθεντική μουσική. Μουσική που εκφράζει το πάθος τους και δεν εμπορικοποιείται. Με αυτούς τους ανθρώπους επέλεξε το Ballantine’s να συνεργαστεί, να βοηθήσει και να στηρίξει το έργο τους. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το Ballantine’s True Music στέκεται δίπλα στις alternative underground μουσικές κοινότητες που βρίσκονται στο παρασκήνιο και επιχειρεί να τις φέρει στο προσκήνιο.

Ο όρος True Music, δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο είδος μουσικής. Η αληθινή μουσική δεν ορίζεται από το είδος και τον ήχο της μουσικής αλλά από τις προθέσεις και το σκοπό της δημιουργίας της. Είναι η μουσική που δεν προσαρμόζεται σε εμπορικούς κανόνες και trends αλλά έχει στόχο την έκφραση και την αυθεντικότητα. Η πλατφόρμα Ballantine’s True Music στηρίζει αυτές τις ομάδες ανθρώπων και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν και να προωθήσουν τη μουσική τους. Φέρνει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά και τους δίνει την ευκαιρία να ενώσουν τις φωνές τους μέσω της μουσικής.

Προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το Ballantine’s συνεργάζεται με καταξιωμένους επαγγελματίες από τη μουσική βιομηχανία, όπως το Boiler Room. To Boiler Room έχει ήδη κάνει σημαντικά βήματα στην προώθηση της underground μουσικής σκηνής παγκοσμίως και από το 2013 όπου ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Ballantine’s, ανακάλυψαν και γιόρτασαν μαζί τις ιστορίες 28 τοπικών μουσικών σκηνών σε τρεις διαφορετικές ηπείρους.

Μέχρι σήμερα, χάρη στα παγκόσμια show True Music, έδωσαν τη δυνατότητα σε περισσότερους από 220 καλλιτέχνες να μοιραστούν τη μουσική τους με ακροατήριο πέραν των 115 εκατ. θεατών σε περισσότερες από 150 χώρες. Το Ballantine’s και το Boiler Room δεν δίνουν απλά την υπόσχεση “We’re Standing up for True Music” αλλά το αποδεικνύουν έμπρακτα.

To Ballantine’s φέτος, φέρνει την πλατφόρμα True Music στην Κύπρο για να ανακαλύψει, να στηρίξει και να αναδείξει την εγχώρια alternative underground μουσική σκηνή. Παράλληλα, ξεκινά το μεγάλο και σημαντικό εγχείρημα της χαρτογράφησης της κυπριακής True Music σκηνής. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία στους ντόπιους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν και να μοιραστούν τη μουσική τους με μεγαλύτερο κοινό και ταυτόχρονα αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται η αυθεντικότητα. Το True Music στην Κύπρο αρχίζει με μια σειρά μουσικών event που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις ενώ παράλληλα, στα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνεται και η κυριολεκτική χαρτογράφηση.

Το πρώτο True Music event θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στην οδό Μάνης, στην παλιά Λευκωσία, από τις 17:00 μέχρι τις 00:00. Αυτή η συνάντηση συνδυάζει Leftfield House, New Wave και Post Punk ακούσματα από τους Milton Fields, Mohama, Sixonesix και Mr.Fox.

Support your local underground music scene.

Stay True and Tuned people, because more Ballantine’s X True Music is coming your way!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending