fbpx

«Η ανταμοιβή είναι εμπειρίες που τις ζεις»! – 2η κλήρωση των καρτών Visa & Mastercard

Δεν έχουν κάνει τίποτα περίπλοκο, τίποτα κουραστικό. Απλά όλες τους τις αγορές, με κάρτες Visa, ή Mastercard σε επιχειρήσεις του Σχεδίου ανταμοιβή και ξαφνικά βρέθηκαν νικητές.

Η δεύτερη κλήρωση για τα πακέτα της Mastercard και της Visa πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στην Υπηρεσία Καρτών της Τράπεζας Κύπρου με παρόντες δυο εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και εκπροσώπου της Τράπεζας.

Νικητές των πακέτων της Μastercard είναι η Λίνα Πρωτοπαπά από το Παραλίμνι και ο Ζήνωνας Ζήνωνος από τη Λευκωσία. Κερδίζουν από ένα πακέτο, δύο ατόμων για να παρακολουθήσουν από κοντά το Roland Garros στο Παρίσι. Στο τυχερό τους πακέτο περιλαμβάνονται εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο, VIP φιλοξενία στο κορυφαίο τουρνουά τένις καθώς και γνωριμία με τους αθλητές που συμμετέχουν.

Τυχεροί της Visa είναι ο Μάριος Νικολάου από τη Λάρνακα, η Μαρίνα Χρυσάνθου από τη Λεμεσό και ο Αλέξανδρος Δημητρίου από τη Λευκωσία. Κάθε ένας από αυτούς έχει κερδίσει από ένα πακέτο δυο ατόμων για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του Eros Ramazzotti στην υπέροχη Τοσκάνη και συγκεκριμένα στη Lucca. Στο τυχερό τους πακέτο, περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5*, απολαυστικές εμπειρίες μαγειρικής και wine tasting, για να γνωρίσουν από κοντά τις αυθεντικές γεύσεις της ιταλικής κουζίνας.

Κέρδισαν κάνοντας έξυπνες αγορές με τη χρήση των καρτών της Τράπεζας Κύπρου στις 700 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο Ανταμοιβή. Γιατί κάθε ευρώ που ξόδευαν, γινόταν αυτόματα και μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Στη φωτογραφία, οι τυχεροί της δεύτερης κλήρωσης μαζί με τον Κυριάκο Σιημιλλά, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Εργασιών Υπηρεσίας Καρτών.

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η επόμενη 3η κλήρωση για τα 2 διπλά ταξίδια στο Λας Βέγκας από την VISA και στην Βενετία από την Mastercard.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending