fbpx

Εσύ θα περνούσες το καλοκαίρι σου με αυτόν τον… «φουσκωτό» boyfriend;

Ετοιμάζεσαι κι εσύ για το φετινό καλοκαίρι; Μπάνια, βόλτες, ξεγνοιασιά, είναι οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό! Και ποιος δεν έχει πεθυμήσει το καλοκαίρι;! 

Επιτέλους μπορείς να πας στην παραλία, να βάλεις το ωραίο -καινούριο- σου μαγιό, να κάνεις το μπάνιο σου και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με την παρέα σου ή το amore σου.

Από την άλλη, είσαι καιρό single; Μην ανησυχείς, σου έχουμε τη λύση!

1
Έχεις δει τον «φουσκωτό» boyfriend που έχει γίνει ήδη sold-out στο Amazon;

Είναι ένας στιβαρός ναυαγοσώστης με γυαλιά ηλίου, που μπορεί να σου κρατήσει συντροφιά στα μπάνια σου, και να μη νιώθεις πλέον μόνη, αν δεν είσαι σε σχέση. Ναι! Καλά διάβασες!

Ίσως να ένιωθες άσχημα όταν έβλεπες τα “πιτσουνάκια” στην παραλία, κι εσύ να είσαι single, αλλά αυτό το φουσκωτό “αγόρι” είναι η ιδανική λύση! Σου εγγυώμαι ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και θα σε ρωτάνε όλοι από πού τον πήρες!

2
Πόσα στοιχίζει;

Το καλύτερο; Στοιχίζει μόνο 20 ευρώ! Θα βγάλεις αμέτρητες φωτογραφίες με αυτόν, και ποστάροντας κάποιες απο αυτές, το Instagram σου θα πάρει φωτιά! Τέρμα πλέον τα παράπονα και η γκρίνια.

3
Θες να παίξεις και ομαδικά με τους φίλους σου;

Υπάρχει μία εναλλακτική εκδοχή αυτού του αγοριού που προορίζεται για group game και κοστίζει 14 ευρώ!

Σε αυτή την περίπτωση, το «φουσκωτό» αγόρι σου, έχει υψωμένα τα χέρια, κι εσύ πρέπει να ρίξεις τα σωσίβια μέσα από τα μπράτσα του! Σαν τις κορίνες ένα πράγμα! 😉

Τι περιμένεις; Ακόμα να παραγγείλεις το «φουσκωτό» αγόρι σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending