fbpx

Καλοκαιρινή Πρακτική άσκηση στην MTN!

Η MTN προσκαλεί όλους τους νέους που τους συναρπάζει ο κόσμος των τηλεπικοινωνιών να συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης επί πληρωμή της εταιρείας.

Η πρακτική άσκηση της MTN δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε τελειόφοιτους να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω ενός τριμηνιαίου προγράμματος (Ιούνιος-Αύγουστος) σε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της MTN είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες σε έναν σημαντικό τομέα σταδιοδρομίας και να αποφασίσουν αν αυτό είναι το σωστό πεδίο σταδιοδρομίας για αυτούς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, οι απόφοιτοι θα καθοδηγούνται από έμπειρο επαγγελματία του χώρου, ο οποίος θα τους εισάγει στα καθημερινά του καθήκοντα ενώ θα τους αναθέτει έργα με πραγματική προστιθέμενη αξία. Θα αποτελέσουν παράλληλα μέρος μιας ομάδας που θα προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σε πελάτες μέσα από έναν υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΤΝ για περισσότερες πληροφορίες ή για να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο career@mtn.com.cy.


Σχετικά με την ΜΤΝ Κύπρου

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς επίσης και εξειδικευμένες λύσεις ICT σε επιχειρηματικούς πελάτες. Τον Σεπτέμβριο του 2018, η ΜΤΝ Κύπρου αποκτήθηκε από την Monaco Telecom και αποτελεί πλέον μέλος μιας νέας και δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας τηλεπικοινωνιών. H Monaco Telecom είναι ο πάροχος του Πριγκιπάτου του Μονακό και παρέχει υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης, διεθνή συνδεσιμότητα μέσω δεδομένων, καθώς και υπηρεσίες cloud και hosting. Toν Σεπτέμβριο του 2018 η Monaco Telecom ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει το Πριγκιπάτο του Μονακό την πρώτη χώρα στον κόσμο που καλύπτεται πλήρως από δίκτυο 5G. Η Monaco Telecom είναι μέλος της NJJ Holding, μιας φιλόδοξης ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών, η οποία αποτελείται από παροχείς στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ιρλανδία, το Μονακό και τώρα στην Κύπρο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending