fbpx

Το Startups4Peace 2019 σε περιμένει: Κάνε αίτηση συμμετοχής μέχρι 10 Ιουνίου!

Θες να αναπτύξεις τη δική σου επιχείρηση; Μάθε πως έρχεται σύντομα το πρόγραμμα Startups4Peace 2019, που δίνει την ευκαιρία σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις ιδέες τους.

Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα απαραίτητα εφόδια, για να είσαι σε πλεονεκτική θέση να δημιουργήσεις μια επιτυχημένη επιχείρηση!

1
Ο σημαντικός σκοπός του προγράμματος 

Tο Startups4Peace, έχει σκοπό να αναδείξει το νεανικό, επιχειρηματικό πνεύμα, αλλά ταυτόχρονα να φέρει κοντά Ε/κ και Τ/κ νέους επιχειρηματίες, κάτω από αυτό τον σκοπό.

Έτσι, επιθυμεί να ενθαρρύνει την καινοτόμα, νεοφυή επιχειρηματικότητα με δικοινοτικό όραμα στην Κύπρο.

Κάνε αίτηση στο πρόγραμμα Startups4Peace 2019 ΕΔΩ!

2
Συμμετοχή στα Bootcamps του προγράμματος επιτάχυνσης

Οι φιναλίστ θα συμμετέχουν στα Bootcamps, με καταξιωμένους εκπαιδευτές και μέντορες από το Ευρωπαϊκό startup οικοσύστημα.

Θα αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε επιτυχημένες, κερδοφόρες επιχειρήσεις: εργαλεία που αποτέλεσαν πρώτης τάξεως εφόδια για τις Startups “Colive Oil” και “DONTI”, τους περσινούς νικητές του προγράμματος.

Το Startup4Peace φέτος εμπλουτίζει το πρόγραμμα επιτάχυνσης του με 2 διήμερα Bootcamps για να στηρίξει περαιτέρω τις κυπριακές startups.

3
Η έναρξη του προγράμματος σηματοδοτεί την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής

  • Στο πρόγραμμα Startups4Peace 2019 θα γίνουν δεκτές μέχρι 10 startups που θα επιλεχθούν σε ανταγωνιστική βάση μετά από αίτηση που θα καταθέσουν online, με συμμετοχή στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του Startups4Peace και ακολούθως στα 2 Bootcamps.
  • Οι startups που θα επιτύχουν στο πρόγραμμα επιτάχυνσης, θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του Startups4Peace έχοντας την ευκαιρία να αναδειχθούν νικητές.
  • Οι 2 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο θρυλικό SLUSH, μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκές τεχνολογικές εκδηλώσεις για startups, στις 21-22 Νοεμβρίου στο Ελσίνκι της Φιλανδίας.

Κάνε αίτηση στο πρόγραμμα Startups4Peace 2019 ΕΔΩ!


Η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής είναι η 10η Ιουνίου 2019 τα μεσάνυχτα

Πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής, το πρόγραμμα επιτάχυνσης, καθώς και το link για αίτηση συμμετοχής, βρίσκονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος ΕΔΩ!

Επικοινωνία:

  • Πρεσβεία Φινλανδίας στην Κύπρο – 22458020

Η πρωτοβουλία συγχρηματοδοτείται από την πρεσβεία της Φιλανδίας στην Κύπρο και το έργο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, που υλοποιείται από τη NI-CO, και το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σημαντικοί εταίροι στην πρωτοβουλία αυτή είναι το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Startup Cyprus.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending