fbpx

Τελικός Europa League 2019: Τα καλύτερα σχόλια στα Social Media!

Τελικός Europa League ήταν και πάει! Ο πρώτος αγγλικός εμφύλιος σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης (ακολουθεί αυτός του Champions League ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham) ολοκληρώθηκε με μεγάλη νίκη της Chelsea επί της Arsenal με 4-1.

Έτσι, οι μπλε του Λονδίνου κατέκτησαν το 2ο τους Europa League και μάλιστα αήττητοι, σε ένα τελικό με αρκετούς πρωταγωνιστές και παραλειπόμενα.

Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Hazard με τη φανέλα της Chelsea και το τελευταίο στην καριέρα του Cech (και οι 2 κορυφαίοι για τις ομάδες τους στον τελικό).

Ήταν το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησε ο Maurizio Sarri στην καριέρα του ως προπονητής, ενώ ο Pedro έχει στην τροπαιοθήκη του μετάλλιο από κάθε μεγάλη διοργάνωση (Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro, Champions League, Europa League, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Όπως γίνεται κατανοητό, τα Social Media δεν άφησαν ασχολίαστο τον μεγάλο τελικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ευρώπη και εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να μαζέψουμε τα καλύτερα σχόλια.

Δες ποια επιλέξαμε πιο κάτω:

 

Η καζούρα στους φίλους της Arsenal ήταν κυρίαρχη!

Δεν έλειψαν βέβαια τα παράπονα για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα!

Φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο και το γεγονός πως ο Rob Green, ο τρίτος τερματοφύλακας της Chelsea, που δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό τη φετινή σεζόν, πανηγύρισε αυτό τον τίτλο με φουλ ποδοσφαιρική στολή σαν βασικούρα!

Τι ξεχώρισες εσύ από τον φετινό τελικό του Europa League;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending