fbpx

#ProudToBelong: Η ΕΥ Cyprus τιμά το φετινό Pride φωτίζοντας το κτίριο όπου δουλεύουν!

Η ΕΥ Κύπρου υιοθετεί την παγκόσμια εκστρατεία World Pride που έχει λανσάρει η ΕΥ διεθνώς, με βασικό μήνυμα το #ProudToBelong.

Στα πλαίσια της καμπάνιας αυτής, η ΕΥ Κύπρου κατοχυρώνει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται ότι ανήκουν και συμμετέχουν ισότιμα στην κοινωνία, χωρίς διακρίσεις, ενώ ταυτόχρονα γιορτάζουν τη μοναδικότητα, προκειμένου να προωθήσουν τη δημιουργικότητα, την εμπιστοσύνη και την καινοτομία.

Στην EY, βλέπουν την ποικιλομορφία και την ένταξη, συμπεριλαμβανομένης και της ενσωμάτωσης της ΛΟΑΤΙ κοινότητας, ως ένα κρίσιμο επιχειρηματικό πλεονέκτημα και μέρος του στόχου τους να οικοδομήσουν έναν κόσμο που λειτουργεί καλύτερα.

Στο επίκεντρο της τοπικής τους εκστρατείας είναι το κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά τους γραφεία στη Λευκωσία, το Jean Nouvel Tower, το οποίο από τις 24 Μαΐου φωτίστηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου, τιμώντας έτσι το φετινό Pride.

Η εκστρατεία συμπίπτει με το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου 2019 που διοργανώνεται από την Accept LGBTI Cyprus, το οποίο παρουσιάζει αρκετές εκδηλώσεις με το σύνθημα #StandwithPride και κορυφώνεται με την Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου την 1η Ιουνίου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending