fbpx

Αυτές είναι οι top ταινίες που είναι βασισμένες σε video-games!

Είσαι και εσύ fan των video-games; Εάν ναι, τότε ήξερες ότι μερικά από αυτά έχουν γυριστεί σε ταινίες και κάποιες από αυτές θα προβληθούν φέτος;

Μετά από έρευνα μέσω του msn.com, σου μαζέψαμε τις ταινίες που είναι βασισμένες σε video-games.

Μάθε ποιες είναι αυτές οι ταινίες πιο κάτω:

1
Pokémon Detective Pikachu (2019)

Η ταινία είναι βασισμένη στο παιχνίδι του “Ντετέκτιβ Pikachu” 2016. Αφηγείται την ιστορία του Tim Goodman, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ντετέκτιβ Pikachu (στον ρόλο ο Ryan Reynolds) για να βρει τον πατέρα του, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

2
Sonic the Hedgehog (2019)

Η κωμωδία περιπέτειας, ζωντανής δράσης βασίζεται στο franchise του video-game από το Sega.

Εστιάζει στο πώς ο Sonic (στον ρόλο ο Ben Schwartz) παίρνει βοήθεια από έναν αστυνομικό (James Marsden) σε μια αγροτική πόλη για να ξεφύγει από την κυβέρνηση που θέλει να τον συλλάβει. Ο Jim Carrey υποδύεται τον Dr. Robotnik στην ταινία.

3
Rampage (2018)

Εμπνευσμένο από μια σειρά των παιχνιδιών Midway, η ταινία ακολουθεί τον πρωταθλητή Davis Okoye (Dwayne Johnson) και την Dr. Kate Caldwell (Naomie Harris) καθώς συνεργάζονται με έναν γορίλα αλμπίνο για να σταματήσουν μια εισβολή ζώων που μοιάζουν με τέρατα.

Το παιχνίδι έχει ένα διαφορετικό οικόπεδο – ο παίκτης παίρνει ένα από τα τέρατα και πρέπει να καταστρέψει τις πόλεις, αποφεύγοντας τις στρατιωτικές δυνάμεις.

4
Tomb Raider (2018)

Οι ταινίες Tomb Raider βασίζονται στο δημοφιλές franchise του παιχνιδιού δράσης με το ίδιο όνομα.

Η Angelina Jolie (L) έπαιξε το χαρακτήρα σε 2 ταινίες (2001, 2003) που ακολουθούν τη Lara Croft, καθώς πηγαίνει σε αναζητήσεις για να ανακτήσει τα μυθικά αντικείμενα, πριν πέσουν στα χέρια των κακών οργανώσεων.

Στo release της ταινίας, το 2018 πρωταγωνίστησε η Alicia Vikander (R) στον κύριο ρόλο και διερεύνησε την προέλευση του χαρακτήρα.

5
Resident Evil (2016)

Το franchise της επιτυχίας ακολουθεί την Alice (Milla Jovovich), μια άρτια καταρτισμένη αξιωματικός ασφαλείας, η οποία κερδίζει υπεράνθρωπες και ψυχικές ικανότητες μετά από ένεση με έναν μυστικό ιό.

Η σειρά που κέρδισε το box-office αποτελείται από 6 ταινίες, οι οποίες δείχνουν την Alice στην πάλη της, ενάντια στο κακό Umbrella Corporation που προκάλεσε έξαρση του δημιουργού ζόμπι T-virus.

Η ταινία βασίζεται στις video-games σειρές Capcom. Η πρώτη ταινία του franchise κυκλοφόρησε το 2002 και έληξε το 2016 με το “Resident Evil: The Final Chapter”.

Εσύ ποια ταινία θες να δεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending