fbpx

Η αγκαλιά του Henderson με τον μπαμπά του είναι όλο το ποδόσφαιρο! (video)

Από τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Liverpool και την Tottenham και την κατάκτηση του 6ου βαρύτιμου τροπαίου στην ιστορία των reds προκύπτουν ιστορίες για κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας του Merseyside.

Από τον Alisson μέχρι τον van Dijk και από τους “διόσκουρους” πλάγιους μπακ Robertson και Alexander-Arnold μέχρι τον Salah και τον coach Klopp όλοι έχουν ένα λόγο παραπάνω να χαίρονται την κατάκτηση του Champions League.

Αν είναι μια στιγμή, μια ιστορία που συγκλόνισε κάθε ποδοσφαιρόφιλο στον τελικό αυτή ήταν η αγκαλιά του αρχηγού Jordan Henderson με τον πατέρα του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο πατέρας του Hendo υπέφερε από καρκίνο στο παρελθόν ζητώντας σαν χάρη από τον γιο του να μην τον επισκέπτεται, να μην τον βλέπει για να μην επηρεαστεί η απόδοση του.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό είναι σκληρό για κάθε γιο με τον χαφ της Liverpool όμως να μην έχει άλλη επιλογή από το να δεχτεί τον “όρο” του πατέρα του.

Έτσι, μετά τον τελικό, το πρώτο πράγματα που έκανε ο Henderson ήταν να τρέξει στον πατέρα του, που τον έβλεπε μετά από αρκετό καιρό και να τον σφιχταγκαλιάσει με τους 2 άντρες να ξεσπούν σε κλάματα.

Δες τη συγκλονιστική στιγμή στο πιο κάτω video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This is what football is all about. @jhenderson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις

Ήταν αυτή η πιο συγκινητική στιγμή του τελικού;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending