fbpx

SUPER MUSIC AWARDS 2019: Δες γιατί δεν πρέπει να τα χάσεις με τίποτα!

Είσαι έτοιμος για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς; Τα SUPER MUSIC AWARDS 2019 with Pringles έρχονται την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου και μας υπόσχονται την πιο φαντασμαγορική τελετή απονομής από όλες!

Ποιοι καλλιτέχνες θα παρευρεθούν;

Για άλλη μια χρονιά μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής θα παρευρεθούν στη σκηνή των Μουσικών Βραβείων της Κύπρου παρουσιάζοντας εντυπωσιακά show και live acts.

Από την σκηνή των SUPER MUSIC AWARDS 2019 δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκρηκτικός Σάκης Ρουβάς, η αγαπημένη σε όλους Έλενα Παπαρίζου αλλά και η Τάμτα!

Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζει ένα Special Live Performance ειδικά για τη φετινή απονομή που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Και σίγουρα δεν θα φύγουμε μετά την τελετή απονομής μιας και η βραδιά των SMA 2019 θα κλείσει με ένα εκρηκτικό live concert από την pop queen Ελένη Φουρέιρα!

Άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην σκηνή των SMA 2019 είναι οι εξής: Antonella, Josephine, Kings, Louis, Mike, ONIRAMA, Τhe Players, Θέμης Αδαμαντίδης, STAN Αντιπαριώτης, Νίκος Απέργης, Hλίας Βρεττός, Άκης Δείξιμος, Πέτρος Ιακωβίδης, Βαγγέλης Κακουριώτης, Κατερίνα Λιόλιου, Χρήστος Μενιδιάτης.

Από πού θα πάρεις εισιτήριο;

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €9 (€10 στην είσοδο) online στο soldoutticketbox.com από τα καταστήματα Stefanis και σε επιλεγμένα So Easy Kiosks, παγκύπρια.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι και φέτος ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθεί για ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Χρήστου Στέλιου Ιωάννου. Σύνθημα της φετινής γιορτής της μουσικής: “We Celebrate Together” με μήνυμα κατά του ρατσισμού και υπέρ της διαφορετικότητας.

Πότε και πού θα γίνει η απονομή;

Τα SMA 2019 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 20:00. Οι πόρτες στην Πανεπιστημιούπολη θα ανοίξουν στις 19:00 και πριν την έναρξη του show θα υπάρχει warm up από τους DJs του SUPER FM.

Μετράμε λοιπόν τις μέρες αντίστροφα για τις 12 Ιουνίου, κι εσύ με την παρέα σου ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού!

Χορηγοί Βραβείων:

  • Young Idol by Seat Arona
  • Mπαλάντα της Χρονιάς by Cablenet
  • Single της Χρονιάς by Χαραλαμπίδης Κρίστης

Υποστηρίζει:

  • StudentLife.com.cy

Εσένα θα σε δούμε στα SMA 2019 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending